Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Tot 5 cele mai scumpe mașini second-hand scoase la vânzare în Sibiu. Total de 760 de mii de euro

Tot 5 cele mai scumpe mașini second-hand scoase la vânzare în Sibiu. Total de 760 de mii de euro

3 autoturisme Mercedes, un Ferrari și un BMW sunt cele mai scumpe mașini second-hand scoase la vânzare în Sibiu, în această perioadă, conform site-urilor de profil. În total, pe cele 5 autoturisme se cere aproximativ 750 de mii de euro.

Cel mai scump model scos la vânzare este un Mercedes Benz G AMG 63 SW Long, pentru care se cer 345 de mii de euro.

Bolidul are rulați aproape 32 de mii de kilometri și este propulsat de un motor de 3,9 litri, pe benzină. Este dotat cu un pachet Brabus, iar motorul dezvoltă 800 cai putere, 1.000 NM cuplu. Se specifică faptul că mașina a fost cumpărată de la Autoklass Sibiu și poate fi cumpărată în sistem leasing.

Al doilea cel mai scump autoturism second vândut în Sibiu este tot un Mercedes, însă este vorba de un model S 350 D4Matic, pentru care se cer 141 de mii de euro. Mașina a parcurs aproape 8 mii de kilometri, dezvoltă 286 de cai putere și are un motor de 2,9 cmc, autoturismul având transmisie 4X4.

Tot un Mercedes și tot clasa S este pe locul 3 în acest top realizat de Turnul Sfatului. Un model S 450 Coupe 4Matic, fabricat în 2019 este evaluat de proprietar la 95.500 de euro. Mașina are aproape 20 de mii de kilometri, are 367 de CP, cu o capacitate cilindrică de 2,9 cmc. Este dotat cu o linie AMG Styling, Ediție Exclusive, după cum se precizează în anunț.

Un Ferrari California F1 ocupă locul 4 în topul celor mai scumpe mașini folosite scoase la vânzare în județ. Mașina e fabricată în 2011 și are 40 de mii de kilometri rulați. Motorul de 4,2 cmc dezvoltă o putere de 460 CP. ”Optic și funcțional ireproșabil. Accept apartament Constanța sau București plus/minus diferență”, se arată în anunț.

Ultimul model în acest clasament este un BMW X6 XDrive30d MHEV, fabricat în 2021, cu 32 de mii de kilometri rulai, evaluat la 85 de mii de euro. Mașina are ”pachet M exterior-interior și pachet Shadowline, culoare deosebită - Grey Briliant”, se precizează în anunț.

SUV-ul are un consum urban declarat de 6,7 litri la suta de kilometri și o putere de 286 de cai putere.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Dan

Acum 1 an

Domnule Bratu, mai bine rămâneți la politică. Articolul e plin de greșeli tehnice, ca să nu mai vorbim de cele gramaticale. Căutați un specialist pe domeniul auto sau lăsați baltă aceste subiecte.
Raspunde

Tot sibian

Acum 1 an

cei care vand masinile astea sunt cei care locuiesc in garsoniere de 25 mp si au vandut case si terenuri prin VL, OT, GJ, DJ ca sa se mute in Sibiu si sa faca "impresie"...acum, cu scumpirile la combustibil cum sa se mai umfle si ei in pene cand de-abia aduna bani de taxe???
Raspunde

Sparrow, Jack Sparrow

Acum 1 an

S-a împāmântenit în mod gresit analiza unui vehicul prin prisma vânzātorului/proprietarului. Ce are una cu alta habar n-am. Eu stiu doctori, buni profesionisti care au efectiv niste troace de masini ( din punct de vedere al mentenantei ) asa cum stiu oameni absolut banali din toate punctele de vedere care au masini extrem de bine intretinute ( nici nu prea conteazā marca ) Eu unul nu creditez un BMW ca fiind mai masinā decât o Kia dacā mentenanta este disproportionalā cu gradul de performantā asteptat. Pânā la urmā, in oras trebuie respectate restrictiile specifice, ca de altfel si in afara lui. Imi amintesc cum pe sectorul Sibiu - Fagaras am mers zilele trecute in tandem permanent cu un Porsche Cayman. Adicā, " bossul" a facut cât am facut si eu cu un Astra H . L-a costat mai mult ( cred cā masina aia consumā ceva ) confort? Sā fim seriosi, AC si CD player am si eu. Senzatii si imagine? Vax! Amandoi am dormit la fel dupā. Adicā? Adicā masinile sunt niste unelte care necesitā un buget care in cele mai multe cazuri e obscen de mare in comparatie cu ce îti dau real in schimb. Sincer, sa ai un Ferrari si sā tremuri de groaza ca un ierbivor ca mine cu Astra H parcheazā la Cazarma 90 troaca lângā bolid si poate ( probabil da ) lovi cu portiera aripa " Cālutului cabrat " , pāi asta e viatā?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus