Vineri,
12.08.2022
Cer Senin
Acum
12°C

VIDEO Asistentelor dintr-un spital din Călărași li se interzice să mai vină la serviciu îmbrăcate provocator. ”Uniforme mulate, fuste scurte, unghii colorate...”

VIDEO Asistentelor dintr-un spital din Călărași li se interzice să mai vină la serviciu îmbrăcate provocator. ”Uniforme mulate, fuste scurte, unghii colorate...”

Doctorul Profira Stan, șefa secției de Chirurgie a Spitalului Județean Călărași a transmis o notă tuturor asistentelor să respectă codul intern de conduită și să fie atente cu ce se îmbracă, în timpul orelor de serviciu, relatează Călărași Express.

”Asistentele nu vor mai intra în serviciu începând de astăzi cu uniforme mulate provocatoare, fuste scurte, unghii colorate, ținută necorespunzătoare în mediu sanitar. Avem cel puțin 3 astfel de asistente în această situație, în caz de neconformitate se vor lua măsuri”, anunță medicul.

Contactată telefonic de către jurnaliști, șefa secției a spus că decizia luată este normală, pentru că trebuie să se respecte ținuta ca echipament regulamentar.

”Nu e normal, nu avem un echipament regulamentar? Nu am învățat la școală că trebuie să avem un echipament decent, nu excentric? Am constatat privirile bolnavilor... Deci nu e normal ca o ținută să nu fie  neregulamentară”, a transmis medicul.

Sursa foto: Pinterest

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Emil

Acum 2 luni

Aluzie la nesimtirea primei doamne.
Raspunde

Emil

Acum 2 luni

Nici la sfintele Mănăstiri nu exista asemenea strictețe.
Raspunde

Calarasanca

Acum 2 luni

Eu sunt calarasanca get-begét si m-am maritat cu un sibian sadea, pentru a consolida Unirea.Deci lasati pedepsele doamnelor,Unirea Principatelor primeaza!
Raspunde

ValKer

Acum 2 luni

Cu tot respectul... cred ca nu exista om care nu s-ar baga printre ele, putin. Totusi, in spital e cam mult.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus