Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Iohannis: Venitul minim trebuie să asigure un trai decent. Este evident că și pensiile trebuie să crească

Iohannis: Venitul minim trebuie să asigure un trai decent. Este evident că și pensiile trebuie să crească

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți că în contextul creșterii prețurilor guvernul trebuie să găsească soluții astfel încât impactul asupra populației să fie cât mai mic. „Venitul minim trebuie să asigure un trai decent minimal”, a declarat președintele, care a precizat și că pensiile trebuie să crească „pentru a da șansa pensionarilor la un venit minim necesar”.

„În condițiile în care avem inflație, avem prețuri în creștere, este evident că și pensiile trebuie să crească pentru a da șansa pensionarilor la un venit minim necesar. Am mai spus-o de câteva ori și lumea nu știu dacă a înțeles ce am vrut să spun. Este imoral și incorect ca prețul unei crize să fie plătit de pensionari. (...) Mi se pare rezonabil ca nivelul acestei pensii să fie adaptat situației. Este clar că guvernul trebuie să vină și va veni cu un plan serios care abordează frontal această chestiune”, a dat asigurări Klaus Iohannis, potrivit digi24.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 3 luni

Nesimțirea acestui sas nu are limite.
Raspunde

Marius

Acum 3 luni

Nu mai vorbiti pe nas, dle presedinte!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus