Vineri,
01.07.2022
Partial Noros
Acum
25°C

Rusia şi Ucraina fac un nou schimb de corpuri ale soldaţilor ucişi

Rusia şi Ucraina fac un nou schimb de corpuri ale soldaţilor ucişi

Kievul a anunţat miercuri un nou schimb de corpuri ale soldaţilor ruşi şi ucraineni ucişi în lupte, printre care şi combatanţi ucraineni de la oţelăria Azovstal din Mariupol, în timp ce corpurile unor soldaţi predate Ucrainei la ultimul schimb de acest fel au ajuns la Kiev, relatează AFP, citat de Agerpres.

''Un nou schimb de corpuri ale militarilor ucişi a avut loc. Cincizeci de eroi ucişi au fost predaţi. Dintre cei 50 de apărători ai noştri, 37 sunt eroi de la Azovstal'', a precizat ministerul ucrainean al reintegrării.

Schimbul a avut loc pe linia frontului în regiunea Zaporojie, în estul Ucrainei, ''după formula 50 contra 50'', adaugă acelaşi minister, care anunţase săptămâna trecută primul schimb de acest fel, în care cele două tabere şi-au predat reciproc corpurile a câte 160 de soldaţi ucişi.

Asociaţia familiilor luptătorilor de la Azovstal a anunţat în acest timp că au sosit la Kiev corpurile combatanţilor ucraineni ucişi în luptele de la această oţelărie şi predate anterior Ucrainei.

Ultimii combatanţi ucraineni baricadaţi în combinatul Azovstal, aproape 2.500, s-au predat trupelor ruse între 16 şi 20 mai.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus