Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
14°C

Cei mai frumoși câini din lume vor putea fi admirați în weekend, la Sibiu

Cei mai frumoși câini din lume vor putea fi admirați în weekend, la Sibiu

Asociația Chinologică Sibiu organizează în acest final de săptămână evenimentul SIBIU DOG SHOW 2022. Iubitorii de animale pot admira sâmbătă, de la ora 10, pe stadionul Voința, unele dintre cele mai frumoase și apreciate rase de câini din lume.

În acest weekend, Asociația Chinologică Sibiul le pregătește iubitorilor de animale o adevărată paradă la care vor defila 100 de rase de câini jurizate de arbitrii naționali si internaționali. 

„Asociația Chinologică Sibiu vă invită în weekendul 11-12.06.2022 la cele patru competitii chinologice naționale si internaționale de frumusețe începând cu ora 10:00 pana la 17:00 care va avea loc în Sibiu pe Stadionul Voința, strada Poet Vasile Carlova. Veți putea vedea aproximativ 100 rase jurizate de arbitrii naționali si internaționali. După o absență de 2 ani revin spectatorii iubitori de câini. Vă așteptăm cu drag”, au transmis organizatorii pe pagina de facebook a evenimentului.

Sursă foto: Facebook/Asociația Chinologică Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus