Joi,
18.08.2022
Partial Noros
Acum
30°C

Veste bună pe Valea Oltului: În această seară se ridică restricțiile lângă Călimănești

Veste bună pe Valea Oltului: În această seară se ridică restricțiile lângă Călimănești

Oficialii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov anunță că în această seară ar urma să fie ridicate restricțiile de circulație pe Valea Oltului, în apropiere de Călimănești.

Anunțul vine în contextul în care noi restricții ar urma să fie impuse la celălalt capăt la Văii Oltului, la Boița.

Reprezentanții DRDP Brașov spun că în cursul zile de astăzi se realizează marcaje rutiere, la finalizarea lor, până diseară, urmând să se ridice toate restricțiile în zonă. Asta înseamnă că șoferii pot putea circula, din nou, pe ambele benzi de circulație.

Potrivit unui anunț CNAIR transmis la începutul lucrărilor, podul nu prezintă defecte structurale, dar degradările accentuate ale părții carosabile au impus demararea urgentă a unor lucrări de întreținere periodică. Acestea constau în reimpermeabilizarea căii de rulare, a trotuarelor și a tuturor suprafețelor expuse fenomenului carbonatării.

Astfel, în ansamblu se realizează o nouă hidroizolație, se refac straturile asfaltice, se înlocuiesc dispozitivele de acoperire rosturi de dilatație, se realizează întreținere cu mortare speciale și la final se aplică un strat de protecție anticorozivă.

La final, aceste lucrări de întreținere vor prelungi considerabil durata de exploatare a podului, spun reprezentanții CNAIR.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus