Luni,
03.10.2022
Innorat
Acum
10°C

Lansare proiect: Mediaș – Planul de acțiuni pentru un Oraș Verde

Lansare proiect: Mediaș – Planul de acțiuni pentru un Oraș Verde

Marți, 21 iunie, începând cu ora 13:00, la sediul Primăriei Mediaș va avea loc. Evenimentul de Lansare a proiectului de elaborare a Planului de Acțiuni pentru un Oraș Verde (PAOV), care va identifica cele mai semnificative aspecte de mediu și climă ale orașului și va defini acțiunile de investiții și măsurile de politici necesare pentru abordarea acestora.

Mediaș devine astfel al 50-lea oraș din cadrul Programului Orașe Verzi al Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare.  Evenimentul va reuni reprezentanți ai BERD Londra și BERD România, precum și ai departamentelor tehnice din cadrul Primăriei și alte părți interesate la nivel local din mediul academic, de afaceri, sectorul asociativ și societatea civilă. În cadrul evenimentului, participanții vor angaja discuții asupra provocărilor de mediu din cele șapte sectoare pe care proiectul le consideră prioritare: transport, clădiri, energie, industrie, apă și apă uzată, deșeuri și utilizarea terenurilor.

Invităm cu căldură pe cei interesați să urmărească live evenimentul de lansare accesând următorul link: www.maxitude.ro/live   

Mai multe informații despre Programul Orașe Verzi se găsesc pe site-ul EBRD Green Cities: https://www.ebrdgreencities.com/

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus