Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Actualizare. Accident la Boița. Trei răniți au fost duși la spital

Actualizare. Accident la Boița. Trei răniți au fost duși la spital

Politiștii sibieni intervin duminică dimineața la un accident rutier produs pe DN7,  la ieșire din localitatea Boița, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Actualizare 4 Traficul rutier s-a reluat pe ambele sensuri.

Actualizare 3 Autoturismele circulau din sensuri opuse, fiind conduse de doi bărbați domiciliați in județul Vâlcea, unul in vârstă de 23 de ani și cel de-al doilea în vârsta de 53 de ani. 

Traficul se desfășoară in continuare pe un singur sens, alternativ.

Actualizare 2 Salvatorii de la ISU Sibiu au descarcerat o femeie de aproximativ 48 de ani care a fost transportată la spital cu traumatism de bazin.

Alte două persoane, un bărbat de circa 22 ani și o femeie de 21 de ani au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la UPU Sibiu de către echipajele SMURD și SAJ cu traumatisme minore, transmite Slt.Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Actualizare ISU Sibiu a intervenit de urgență cu 2 echipaje SMURD dintre care unul cu medic si o autospecială de stingere pe DN 7, localitatea Boița la un accident rutier produs între două autoturisme.  Din primele informații sunt rănite patru persoane conștiente dintre care una este încarcerată. 

La fața locului s-a deplasat și un echipaj SAJ. 

În zona accidentului traficul rutier este îngreunat, se circula pe o singura bandă, alternativ. 

foto ISU Sibiu

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 an

In democratia "originala" romanii si-au dat drumul la viata.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus