Vineri,
12.08.2022
Cer Senin
Acum
11°C

Din AUR, alături de Ludovic Orban, însă nu pot forma un grup parlamentar. ”Ce mize mici au unii, răutăcioşi din fire, trăiesc pentru răutăţi”

Din AUR, alături de Ludovic Orban, însă nu pot forma un grup parlamentar. ”Ce mize mici au unii, răutăcioşi din fire, trăiesc pentru răutăţi”

Deputaţii Dănuţ Aelenei, Daniel-Gheorghe Rusu şi Nicolae Roman, care au demisionat anterior din AUR, au anunţat, marţi, că se alătură deputaţilor independenţi de dreapta, aparţinând partidului Forţa Dreptei, condus de Ludovic Orban, informează Agerpres.

"Începând de astăzi îmi voi desfăşura activitatea ca deputat neafiliat în cadrul grupului deputaţilor independenţi de dreapta", au anunţat, pe rând, cei trei parlamentari.

Liderul deputaţilor PNL, Gabriel Andronache, a precizat că aceştia rămân deputaţi neafiliaţi, conform regulamentului.

Deputatul Violeta Alexandru le-a mulţumit celor trei deputaţi şi a menţionat că grupul independenţilor de dreapta a fost constituit regulamentar la începutul sesiunii parlamentare.

"Ce mize mici au unii, răutăcioşi din fire, trăiesc pentru răutăţi. Le mulţumesc neafiliaţilor care s-au alăturat grupului deputaţilor de dreapta, un grup care s-a creat la începutul sesiunii parlamentare, conform regulamentului, prin anunţul pe care l-am făcut în termenul regulamentar, cu respectarea a două decizii CCR. Le mulţumesc şi la treabă", a spus Alexandru.

Andronache a răspuns, la rândul său, că grupurile parlamentare sunt cele care s-au constituit ca urmare a alegerilor.

"Răutăcioşi sunt cei care pleacă dintr-un grup parlamentar şi apoi visează că şi-au înfiinţat un alt grup parlamentar. Este evident că deciziile CCR sunt cu totul altceva, grupurile parlamentare sunt cele care s-au constituit ca urmare a alegerilor. În rest, faptul că la un moment dat s-a făcut o greşeală, nu ştiu cum poate fi denumită înfiinţarea unui aşa-zis grup parlamentar în legislatura trecută, în orice caz în mod neconstituţional, nu cred că are relevanţă asupra ceea ce se întâmplă acum şi situaţiei actuale din Parlamentul României, deoarece toţi liderii de grup au aceeaşi opinie", a adăugat Gabriel Andronache.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus