Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Începând de astăzi la Boița se circulă pe o singură bandă, cu semafor. Drumarii lucrează la DN 7

Începând de astăzi la Boița se circulă pe o singură bandă, cu semafor. Drumarii lucrează la DN 7

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov anunță că începând de astăzi se restricționează circulația la Boița, pentru realizarea consolidării DN 7 și legătura viitoare cu noua autostradă Sibiu-Boița.

Inițial restricțiile trebuiau introduse săptămâna trecută, însă drumarii au așteptat să treacă Rusaliile, zi liberă de la stat care a adus mulți turiști în zona Sibiului.

”Lucrările se vor realiza pe câte o jumătate de cale, pe sectoare de 200 - 300 m, circulația desfășurându-se alternativ, pe un singur fir, dirijată pe timp de zi cu piloți de circulație și cu semnalizare provizorie, iar pe timp de noapte cu semafoare”, spun oficialii DRDP Brașov.

Durata de execuție a lucrărilor este de 6 luni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

K.Samuel

Acum 1 an

"Inițial restricțiile trebuiau introduse săptămâna trecută, însă drumarii au așteptat să treacă Rusaliile, zi liberă de la stat care a adus mulți turiști în zona Sibiului." Wow, absolut wow! În condițiile în care în Sibiu se ridica gunoiul de pe străzi cunoscute pentru aglomerația lor în orele de vârf, exact în acele perioade de vârf, sa vezi ca se iau în considerare astfel de detalii, te unge la suflet. Bravo!
Raspunde

Kokos

Acum 1 an

Aceeasi dezinformare ca si zilele trecute: sunt lucrari de consolidare care se fac dincolo de Boita pe Valea Oltului si nu au legatura cu autostrada A1! Autostrada se va lega de DN7 print-un simplu giratoriu care se va construi la intrarea in Boita si pentru care nu sunt necesare lucrari pe sectoare de 200-300 m cum scrie in anunt!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus