Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Atelierele meșteșugărești programate în Muzeul Astra de Sărbătoarea Deltei au fost amânate

Atelierele meșteșugărești programate în Muzeul Astra de Sărbătoarea Deltei au fost amânate

Reprezentanții Muzeului Astra anunță că atelierele programate pentru astăzi 16 iunie, și mâine, 17 iunie, vor fi amânate.

Pentru joi și vineri, muzeul Astra anunțase organizarea mai multor ateliere de confecționare îmbrăcăminte, podoabe, obiecte decorative și de uz casnic, aparținând comunităților de ucraineni și lipoveni, în special din satele Pardina, Letea, Caraorman, Sfiștofca și Mila 23. Activitățile trebuiau să se organizeze în cadrul gospodăriei de pescar lipovean din Mahmudia, județul Tulcea.

„Vă aducem la cunoștință că atelierele meșteșugărești interactive organizate sub egida programului Comunități în Muzeul ASTRA. Sărbătoarea Deltei, ediția a VI-a, programate astăzi și mâine între orele 16-19, au fost amânate până la o dată ce vă va fi stabilită și comunicată ulterior”, transmit reprezentanții Muzeului Astra.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus