Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Viorica Dăncilă se pregătește de o nouă candidatură la președinție: Nu m-aș teme de o confruntare cu Laura Codruța Kovesi

Viorica Dăncilă se pregătește de o nouă candidatură la președinție: Nu m-aș teme de o confruntare cu Laura Codruța Kovesi

Fostul premier, actual președinte al partidului NOI, Viorica Dăncilă anunță că va candida, cel mai probabil, din nou pentru funcția de președinte al României, la alegerile programate în 2024. Nu se teme de o posibilă confruntare cu sibianca Laura Codruța Kovesi.

”Fiecare tebuie să vină cu un program, vrea să văd o confruntare directă, așa cum am cerut eu în 2019. Trebuie să vedem dacă doamna Kovesi candidează. Nu m-aș teme de o confruntare cu ea. Totuși, este doar un scenariu. Trebuie să ținem cont de modul cum evoluează lucurile. Ca să generăm încredere, noi, politicienii, trebuie să venim cu soluții la problemele românilor”, a dclarat Viorica Dăncilă la Realitatea TV.

„Revenirea mea în politică este legată de o schimbare de abordare. În principal, față de problemele românilor. Aș vrea să nu mai venim cu fraze de genul „vom face”, „viom analiza”, ci am luat această măsură și am calculat care este impactul ei. Vreau să fac o politică consensului, dar și a proiectelor”, a mai spus fostul premier PSD.

Are și o opinie legată de creșterea prețurilor la combustibili din ultima perioadă.

„La profit ar fi de umblat. Cei care au rafinării au și benzinării, deci la sursă ar fi trebuit acționat. Legea antispeculă nu e prea bună, avem deja Consiliul Concurenței. De ce nu am umblat la accize, de ce scoatem din mixul energetic capacități de producție. Doar se vorbește. Închidem grupuri și nu venim cu nimic în loc. Avem zăcăminte ce stau neexploatate. Ar trebuie să venim cu un ajutor pentru agoricultură și industria alimentară. E nevoie de sprijin pentru mediu privat, dar dacă nu merge economia, de unde vom avea bani pentru plăți sociale”, a mai spus Dăncilă.

Marș al păcii, în Sibiu

Dăncilă a participat la sfârșitul săptămânii trecute, la Sibiu, la un marș organizat de Partidul NOI, dedicat păcii. „Să fie pace în lume” s-a auzit timp de aproape o oră în tot centrul Sibiului, cântec care i-a scos pe locatari la ferestre și i-a surprins pe cei aflați la terase.

„Europa Unită garantează pacea planetei”, „Pacea garantează viitorul omenirii sau „Copiii lumii doresc pacea”, au fost mesajele pe care le-au adus Viorica Dăncilă și susținătorii partidului Națiune Oameni Împreună, care au venit din toată țara la Sibiu pentru a organiza un marș al păcii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Canaris

Acum 1 an

Sigur ca da....Da...Halatu....Cat costa halatu ?
Raspunde

Gerlinde Lorgean

Acum 1 an

Tare îi iubesc pe mirificii sibieni care se consideră superiori, din punct de vedere intelectual, doamnei Dăncilă, dar ei o votează pe doamna Fodor, a cărei carieră se rezumă la cea de jurist la o întreprindere care a dat faliment acum vreo 20 de ani! Evident, o votează doar din cauza sindromului Stockholm și din cauza lipsei de coloană vertebrală. Ce rușine!
Raspunde

Flo

Acum 1 an

Domnule CeLinge, cand cineva intra intr-o discutie cu un subiect anume; dar tot ce spune nu are legatura cu acel subiect, acel om nu sufera de exces de inteligenta, din pacate el este analfabet functional. Asa sunteti si dumneavoastra!
Raspunde

Anonim

Acum 1 an

Vezi de cratitele si oalele tale.Ai zis ca ai scos tara din noroi.Vrei o poza cu strada mea???Din 70 m nu e asfalt pe nici unul!!!Minciuni numai sa apucati la ciolan.Rusine!!!
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Daca Dancila ar oferii bani contra puscariei, macar un sfert din cat au furat Dragnea, Udrea, Nastase, Remes, Mazare, Oprescu, etc, romanii ar face coada la programari.
Raspunde

Chirica

Acum 1 an

, Traian Basescu, Elena Udrea, Videanu,
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Videanu e f greu de prins, are si buncăr atomic in curte.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus