Vineri,
12.08.2022
Cer Senin
Acum
12°C

Restricții de trafic și parcare duminică în Sibiu

Restricții de trafic și parcare duminică în Sibiu

Primăria Sibiu anunță o serie de restricții de trafic, valabile duminică în Sibiu, cu ocazia Cursei Sponsorilor, eveniment premergător Turului Ciclist.

Traseul Cursei Sponsorilor însumează 13,8 km, individual și pe echipe. La ediția din acest s-au înscris peste 400 de concurenți care vor pedala duminică, 19 iunie, de la Sibiu la Poplaca și retur.

Pentru buna desfășurare a evenimentului au fost avizate următoarele restricții privind circulația și parcarea:

- Calea Poplăcii va fi închisă între strada Ludoș și până la ieșirea din oraș spre Poplaca, în intervalul orar 7:30 – 15:00.

- DJ 106R este închis între Sibiu și intrarea în Poplaca între orele 7:30 – 15:00.

- Parcarea va fi restricționată pe Calea Poplăcii, între strada Ludoș și sediul Jandarmeriei Sibiu, în intervalul orar 6.00-15.00.

„Șoferii sunt rugați să dea dovadă de înțelegere, să evite zonele menționate și să aleagă rute ocolitoare pentru deplasare”, au transmis oficialii municipalității sibiene.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus