Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
3°C

Inter Sibiu, la un pas de intrarea în Liga 3. ”Am fost echipa mai bună, am dominat, dar nu suficient cât să clarificăm victoria”

Inter Sibiu, la un pas de intrarea în Liga 3. ”Am fost echipa mai bună, am dominat, dar nu suficient cât să clarificăm victoria”

Sibienii au primit singurul meci din meciul tur de calificare în Liga 3 de fotbal în secunda 20, însă au reușit să egaleze în repriza a doua și au prima șansă de a accede în liga superioară. Olimpic Zărnești a făcut 1-1 cu Inter Sibiu, într-un meci desfășurat sâmbătă, în județul Brașov.

”Un rezultat oarecum echitabil. Am fost echipa mai bună, am dominat, dar nu suficient, cât să clarificăm victoria. În plus, după acest meci avem 2 jucători suspendaţi şi 2 accidentaţi care trebuie recuperaţi pentru retur. Pierderi grele şi ne aşteaptă un retur de foc. Vom avea totuşi avantajul terenului propriu, al unui gazon mult mai bun şi, mai ales, avantajul suporterilor interişti în tribune. Aşadar, nu vă faceţi planuri pentru sâmbătă. Aveți de susținut Interul. Prezența este obligatorie”, anunță echipa sibiană pe pagina de Facebook.

Brașovenii din Zărnești susțin că se pot califica în urma meciului din Sibiu, de sâmbăta viitoare.

„Este un rezultat care ne dă speranțe, pentru manșa retur, că putem trece de Inter Stars. Știam că întâlnim o echipă de la mijloc în sus cu jucători tehnici. Din păcate, o sincopă în apărare, venită după o fază fixă, ne-a costat victoria. Nu este nimic pierdut, vreau să-mi felicit jucătorii pentru că am avut atitudine”, a spus Mihai Stere, antrenorul brașovenilor, conform Monitorul Expres.

Sibienii au fost încurajați la Zărnești de circa 25 de suporteri. Viorel Hizo, fostul mare antrenor al Sibiului a fost prezent și el la meci, iar președintele sibienilor, Teodor Birt a urmărit jocul alături de Viorel Hizo si Călin Moldovan, antrenorul lui FC Brașov.

Olimpic Zărnești – Inter Stars Sibiu 1-1

Au marcat: Mielusoiu 1/ Tineiu 53

Olimpic Zărnești: Mihok – Dobre, Serban, Somandru, Albu – Nicodim (58 Sergiu Mihai) , Afrasinei (73 Marcu) – Mielusoiu (73 Botea) , Miclis (58Grideanu) , Berloiu – Mariean (73Lazar)

Antrenor : Mihai Stere

Inter Stars Sibiu : Comanciu – Stanciu, Condrea, Oprișor, Bratima (76 Standima) Cornea – Stoia, Campean, Barculet, Tineiu (89 Belascu) – Greavu (58 Tegbo)

Antrenor: Marius Zăvoi

Cartonașe roșii: Cornea 87, Comaniciu 90+3/ Grideanu 90+3

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Kokos

Acum 1 an

D-le Bratu , o corectie va rog : echipa se numeste FC Interstars 2020 , nu FC inter !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus