Sâmbătă,
13.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Microbuze electrice în Muzeul Astra. Cât costă să ne plimbăm cu ele

Microbuze electrice în Muzeul Astra. Cât costă să ne plimbăm cu ele

Reprezentanții Muzeului Astra au achiziționat recent două microbuze electrice de șase și nouă locuri care vor putea fi utilizate de vizitatorii muzeului. Costul propus de aceștia este de 100 de lei pe oră și urmează să fie aprobat în cadrul ședinței de Consiliu Județean care va avea loc joi, 23 iunie.

Inițiativa de a cumpăra aceste microbuze vine din dorința de a oferi celor care trec prin muzeu și nu au suficient timp să-l viziteze posibilitatea de a se bucura de un tur rapid în care să poată vedea cât mai mult din obiectivele muzeului, dar și pentru a ajuta persoanele care au dificultăți de deplasare.

„Cei care doresc să facă un tur în muzeu cu acest microbuz electric vor plăti această taxă. Sunt foarte mulți turiști care au la dispoziție o oră să vadă muzeul și atunci le oferim și această variantă. Noi încercăm să creăm niște condiții în concordanță cu nevoile identificate la vizitatori”, a spus Ciprian Ștefan, directorul Muzeului Astra pentru Turnul Sfatului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Dumitru Hulea

Acum 1 lună

Eu pot intra și ulterior pot să mă plimb pe gratis in muzeu pentru că știu pe unde să intru și ce trebuie să vorbesc ca să am acces liber oricând și oriunde in muzeul din Dumbrava Sibiului.
Raspunde

Paul

Acum 1 lună

Ne bucuram cu totii ca esti un adevarat roman si sustii o activitate civica precum acest parc de care se bucura multa lume. Si te mai si lauzi cu asta...
Raspunde

Alex

Acum 1 lună

Adevarul e ca am vazut si eu ca se intra prin unele locuri fara nicio jena, paznicii aia sunt absolut inutili. Se merge pe onestitate, platesc prostii, beneficiaza si hotii .. cam asta e romania (cu r mic ca asta nu e tara, e o turma).
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus