Duminică,
14.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Temperaturile urcă până la 31 de grade la Sibiu, în următoarele două săptămâni

Temperaturile urcă până la 31 de grade la Sibiu, în următoarele două săptămâni

Următoarele două săptămâni se anunță călduroase la Sibiu. Dacă vrem să ne răcorim și să mergem la piscine, este momentul ideal deoarece meteorologii anunță că temperaturile vor urca până la 31 de grade.

Temperaturile în Sibiu, pe timpul zilei, vor oscila, în această săptămână, între 26 și 30 de grade.

„Ne așteptăm la temperaturi ridicate pentru această săptămână. Spre finalul ei vom ajunge să avem și 30 de grade, cu trei patru grade mai mult decât media normală pentru această perioadă a anului”, transmit meteorologii de la centrul meteorologic Transilvania Sud.

De căldură nu vom avea parte doar săptămâna aceasta. Începutul ultimei săptămâni din luna iunie se anunță la fel de canicular. „Începutul săptămânii 27 iunie-3 iulie va fi de asemenea unul cu vreme caldă. Vom ajunge și la 31 de grade”.

Vremea în Transilvania

Administrația Națională de Meteorologie anunță că în Transilvania, în intervalul 20-23 iunie maximele vor fi cuprinse între 26 și 30 de grade, mediat regional, apoi vremea se va încălzi urmând ca în zilele de 25 și 26 iunie, media maximelor să urce spre 32 de grade.

Ulterior zilei de 26 iunie și până la sfârșitul intervalului variațiile de la o zi la alta vor fi nesemnificative, astfel că media maximelor se va situa în jurul valorii de 30 de grade. Minimele vor fi de 13,14 grade, mediat regional în primele nopți, apoi vor scădea spre 8 grade în 22 iunie. Ulterior datei de 22 iunie, media minimelor va crește treptat până spre 16 grade, în 28 iunie, apoi variațiile vor fi nesemnificative, urmând ca până la sfârșitul intervalului să se atingă 14 grade. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus