Vineri,
12.08.2022
Cer Senin
Acum
12°C

Activități de vacanță pentru copii, la Biblioteca Astra: ateliere creative, muzică, teatru și cinema

Activități de vacanță pentru copii, la Biblioteca Astra: ateliere creative, muzică, teatru și cinema

Biblioteca Astra anunță că vara aceasta va organiza mai multe ateliere speciale pentru copiii. Este vorba despre atelierele Bibliovacanța care se vor desfășura în acest an pe parcursul a două perioade: 4 - 22 iulie și 1 - 19 august. Pentru fiecare perioadă, sunt disponibile 50 de locuri.

De luni până joi, între orele 10:00 - 13:00, și vinerea, între 10:00 - 12:00, copiii vor lua parte la activități educative, creative și recreative, pornind de la joc și lectură.  Coordonați de bibliotecarii Compartimentului pentru Copii și Tineret, cu susținerea tinerilor voluntari, micuții participanți se vor bucura de lumea frumoasă a cărților și vor participa la o serie de cercuri și ateliere pe teme variate: cultură generală, bune maniere, curiozități din lumea întreagă, limbi străine, arte plastice și decorative (desen, origami), noțiuni despre teatru și cinema. Desigur, nu vor lipsi momentele recreative, de divertisment, muzică și mișcare, ocazii care vor oferi copiilor șansa de a lega noi prietenii.

„Îi așteptăm cu mare drag pe cei mici în palatul cărților, alături de noi, la bibliotecă. Vom citi, vom interpreta, vom căuta și afla răspunsuri, vom dansa și vom lega prietenii. Le promitem juniorilor că vor avea parte de experiențe utile și, mai ales, de bună dispoziție. Vom exersa abilitățile creative și de comunicare, activitățile noastre fiind gândite astfel încât să le stimuleze dorința de a descoperi lucruri noi. Desigur, îi așteptăm alături de noi și pe cei mai mari care doresc să se implice și să susțină acest program dedicat copiilor.”, spune Ana Coca, bibliotecar în cadrul Compartimentului pentru Copii și Tineret.

Înscrierea participanților la atelierele Bibliovacanța se realizează în perioada 23 - 30 iunie 2022, la Compartimentul pentru Copii și Tineret, situat în sediul central al Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu (Str. George Barițiu, nr. 7, et.1). Înscrierea copiilor se face de către unul dintre părinți sau reprezentantul legal, pe baza permisului de acces al participantului (cardul de utilizator), în ordinea cronologică a solicitărilor. Informații detaliate privind programul Bibliovacanța se pot obține la Compartimentul pentru Copii și Tineret și la nr. tel. 0269 210 551, int. 108.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

???

Acum 1 lună

Atentie parinti! Nu va uitati copiii la biblioteca asa cum s-a intamplat acum cativa ani. Parintii lasau dimineata copiii la biblioteca si ii luau la ora inchiderii bibliotecii!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus