Joi,
18.04.2024
Light Intensity Drizzle
Acum
7°C

Subprefectul de Sălaj, decedat după ce un acoperiș a căzut peste el. Structura a fost luată de vânt. Participa la o întâlnire oficială

Subprefectul de Sălaj, decedat după ce un acoperiș a căzut peste el. Structura a fost luată de vânt. Participa la o întâlnire oficială

Subprefectul de Sălaj, Virgil Țurcaș, a decedat astăzi, după ce acoperișul unui foișor, sub care se afla a fost luat de vânt și prăbușit peste el și alte trei persoane, relatează Monitorul de Sălaj.

La fața locului s-au prezentat mai multe echipaje de pompieri, ambulanță și SMURD, dar în pofida eforturilor echipajelor medicale VIrgil Țurcaș a decedat.

Virgil Țurcaș a fost în trecut președinte al PNȚCD Sălaj și a deținut și funcția de prefect. Apoi a intrat în PD-L, după care a intrat în PNL. Virgil Țurcaș a fost a doua oară prefect în perioada pandemiei. Țurcaș a terminat facultate ade medicină veterinară, a fost director la APIA, DSV.

La ultimele alegeri din PNL Sălaj, Virgil Țurcaș a fost ales în funcția de prim-vicepreședinte.

„În jurul prînzului, dispeceratul ISU-Ambulanță a primit un apel prin numărul de urgență 112 care anunță faptul că acoperișul unui foișor din localitatea Hurez în care se aflau mai multe persoane care participau la un eveniment, s-a prăbușit în urmă unei rafale de vânt. Au fost trimise imediat mai multe echipaje (1 autospecială de stingere, una de descarcerare, 2 echipaje Smurd, un echipaj Saj). În urmă incidentului patru persoane au fost rănite, dintre care una a fost rănită grav și a fost găsită inconștiență. Această a fost preluată de echipajul TIM și a fost transportată la Horoatu Crasnei ptr a fi preluată de către elicopterul Smurd. Celelalte trei persoane au fost asistate medical la față locului, fără a fi nevoie de transport la spital.  În pofida eforturilor echipajelor medicale victima a decedat”, transmite ISU Sălaj.

Și Prefectura Sălaj a transmis un mesaj după decesul oficialului.

„Subprefectul judeţului Sălaj, Virgil Ţurcaş, rănit grav, marţi, în urma prăbuşirii acoperişului unui foişor, în localitatea Hurez, a decedat in urma cu puțin timp.

Imediat după nefericitul incident, subprefectul a fost preluat de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) Zalău şi a fost transportat la Horoatu Crasnei pentru a fi preluat de către elicopterul SMURD.

În ciuda eforturilor cadrelor medicale prezente la faţa locului, care au încercat stabilizarea sa mai multe zeci de minute, acesta a fost declarat decedat.

Virgil Ţurcaş participa, în calitate de invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în Sălaj.

Conducerea şi personalul Instituţie Prefectului Sălaj adresează sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, transmite conducerea Prefecturii Sălaj.

Sursa foto: Sportul Sălăjean

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1530

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 1 an

Cine sapa groapa altuia risca sa cada in ea sau Romania lucrului bine falsificat.

Raspunde

1

Acum 1 an

l-au extras baietii, pe el si pe ceilalti ... operatiune ... au deranjat ei intre ei, se stie ca salajul are baieti puternici cu ochi albastri, doar nu isi inchipuie cineva ca un ne-securist poate ocupa functia de prefect in romania ! Nici ei intre ei nu se mai inteleg ! Asa ca noi civilii va zicem un mare MARSH TRADATORILOR ! Marsh infectilor, marsh scarbelor penale ce sunteti !

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus