Vineri,
01.07.2022
Thunderstorm With Rain
Acum
23°C

Bărbat lovit mortal de tren între Mândra și Ocna Sibiului. Întârzieri de peste o oră și jumătate în mersul trenurilor

Bărbat lovit mortal de tren între Mândra și Ocna Sibiului. Întârzieri de peste o oră și jumătate în mersul trenurilor

Inspectoratul de Poliție al Județului anunță că un bărbat a fost lovit mortal de tren între Mândra și Ocna Sibiului, identitatea acestuia fiind încă necunoscută.

”În această dimineață, în jurul orei 08:28, prin apel 112, Centrul Operațional din cadrul IPJ Sibiu a fost sesizat telefonic cu privire la producerea unui accident pe magistrala de cale ferată Sibiu – Mediaș”, au explicat polițiștii.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Feroviare Sibiu, care au constatat că o persoană de sex masculin a fost surprinsă și accidentată, din nefericire mortal, de către trenul InterRegio care se deplasa pe ruta Sibiu – Mediaș.

Accidentul s-a produs între Halta CF Ocna Sibiului – Halta CF Mândra.

În continuare se fac verificări pentru a stabili identitatea victimei, a cărei vârstă este aproximată la 60 – 65 de ani.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Feroviare Sibiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Traficul feroviar a fost afectat de acest accident, fiind înregistrate întârzieri de aprox. 100 de minute pentru două trenuri.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 598

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus