Vineri,
01.07.2022
Parțial Noros
Acum
22°C

FOTO Exercițiu al pompierilor la o fabrică producătoare de componente auto din Sibiu

FOTO Exercițiu al pompierilor la o fabrică producătoare de componente auto din Sibiu

ISU Sibiu a desfășurat astăzi un exercițiu la un operator economic care are ca principal obiect de activitate producția de componente auto – s-a simulat un incendiu izbucnit în urma unei explozii.

Scenariul stabilit a fost stingerea incendiului care ar fi izbucnit în urma unei explozii în magazia de carburanți, lubrifianți și diluanți. În explozie au fost surprinse trei persoane care se aflau în interiorul magaziei. La acest exercițiu au participat și membrii Serviciului Privat pentru Situații de Urgență al operatorului economic, care au reușit să extragă o victimă. Pompierii militari au salvat celelalte două victime și au limitat extinderea incendiului la alte hale de producție.

pompieri exercițiu

La finalul exercițiului, s-au efectuat instruiri cu personalul care desfășoară activități în această zonă, dar și cu membrii Serviciului Privat pentru Situații de Urgență, privind modul de intervenție și comportare în cazul producerii unei situații de urgență reale.

La acest exercițiu au participat peste 30 pompieri militari și paramedici cu 5 autospeciale (stingere cu apă și spumă, salvare de la înălțime, descarcerare și de asistență medicală specializată).

pompieri exercițiupompieri exercițiupompieri exercițiupompieri exercițiupompieri exercițiupompieri exercițiupompieri exercițiupompieri exercițiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus