Sâmbătă,
22.06.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Orașul intră sub ”zodia FITS”. Oana Pellea a ajuns la Sibiu: ”ne bucurăm să fim aici”

Orașul intră sub ”zodia FITS”. Oana Pellea a ajuns la Sibiu: ”ne bucurăm să fim aici”

La Sibiu încep să ajungă tot mai multe nume cunoscute de pe scena teatrului românesc și internațional. Oana Pellea tocmai și-a invitat admiratorii să vină la spectacolul în care va juca vineri și sâmbătă.

Oana Pellea s-a fotografiat la o terasă din centrul Sibiului alături de actorul francez Patrick Le Mauff. ”Am ajuns la Sibiu și ne bucurăm să fim aici. Patrick Le Mauff și cu mine vă invităm la Teatru! În 24 și 25 iunie. «Scaunele» de Eugen Ionesco, în regia lui Gabor Tompa, scenografia Dragoș Buhagiar. Sub egida Teatrului Național Luxembourg”, a scris Oana Pellea pe pagina ei de Facebook.

La ora redactării acestui material, pentru spectacolul de sâmbătă mai era disponibile șapte bilete. Pentru cel programat vineri, numărul locurilor disponibile la prețul de 100 sau 60 de lei (redus) era de câteva zeci.

”Scaunele” va fi pus în scenă la Fabrica de cultură. ”Doi soți în vârstă, singuri, așteptându-și musafirii. Bătrânul povestește o poveste preferată din trecut, în timp ce femeia, care pare să fie atât soție, cât și mamă, spune că ar fi putut fi mult mai mult decât o îngrijitoare... «Scaunele» este una dintre primele piese ale marelui autor franco-român Eugen Ionescu. Spre deosebire de protagoniștii săi, textul pare cât se poate de actual”, descriu reprezentanții Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu spectacolul în care va juca Oana Pellea.

Peste 3.300 de participanți au fost anunțați la cea de-a 29-a ediție a FITS, programată la Sibiu între 24 și 3 iulie.

Citește și Constantin Chiriac, despre ce aduce nou FITS 2022: este festivalul Sibiului. 60% din spectacole sunt outdoor

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

New Caracal

Acum 2 ani

Ce chestie,se tine festivalul de teatru la noi dar nu avem un teatru ca lumea! Mai bine-i zicea festivalul de circ pemtru ca din ala avem destul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus