Miercuri,
06.07.2022
Ploi Usoare
Acum
19°C

Aderarea la UE: Maia Sandu apreciază drept istorică decizia de acordare a statutului de ţară candidată Republicii Moldova

Aderarea la UE: Maia Sandu apreciază drept istorică decizia de acordare a statutului de ţară candidată Republicii Moldova

Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a calificat drept ''o zi istorică pentru Moldova'' acordarea statutului de ţară candidată la Uniunea Europeană, relatează Agerpres

''Pornim pe drumul spre Uniunea Europeană, care va aduce moldovenilor mai multă bunăstare, mai multe oportunităţi şi mai multă ordine în ţara lor'', a declarat Maia Sandu după ce Consiliul European a acordat Republicii Moldova statutul de ţară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană, transmite MOLDPRES.

''Avem în faţă un drum complicat, care va cere multă muncă şi efort - şi pe care suntem pregătiţi să-l parcurgem, împreună, pentru a asigura cetăţenilor un viitor mai bun. Moldova are viitor, în Uniunea Europeană!'', a spus Maia Sandu.

Republica Moldova şi Ucraina au primit statutul de ţară candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană. Decizia Consiliului European a fost aprobată joi seara în unanimitate.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 342

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Emil

Acum 1 săptămână

Demagogie de mahala...Brucan spunea la revolutie ca romanii vor avea democratie occidentala peste 20 de ani si nu au nici dupa 30.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus