Miercuri,
10.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Sibianul dispărut din Iacobeni s-a întors acasă

Sibianul dispărut din Iacobeni s-a întors acasă

Un bărbat de 43 de ani a plecat alaltăieri seara de acasă, din Iacobeni, și nu s-a mai întors. Mama sa i-a anunțat dispariția la poliție.

Actualizare. Toni Lucian a revenit acasă, anunță Poliția Sibiu, menționând faptul că în perioada cât a lipsit nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știre inițială. Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu fac verificări pentru identificarea unui bărbat în vârstă de 43 de ani, din Iacobeni, care a plecat voluntar de la domiciliu fără a mai reveni. La data de 22 iunie, mama bărbatului a sesizat Poliția Orașului Agnita cu privire la faptul că fiul său, TONI LUCIAN, în vârstă de 43 de ani, a plecat voluntar, la data de 21 iunie, în jurul orei 20, de la domiciliul din satul Iacobeni, într-o direcție necunoscută și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1,80 m, 73 kg, ochi negri, constituție astenică, ten măsliniu, păr negru, tuns scurt.  

La data plecării purta o geacă de piele neagră, pantaloni albaștri din material textil, încălțăminte sport maro, din pânză.

Semne particulare: pe un braț are tatuată o inimă.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus