Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
25°C

Starea infrastructurii sportive în Sibiu: Suporteri, vă rugăm să nu vă sprijiniți de grilaj

Starea infrastructurii sportive în Sibiu: Suporteri, vă rugăm să nu vă sprijiniți de grilaj

Suporterii lui Inter Sibiu sunt avertizați să aibă grijă când urcă în tribuna de pe stadionul Obor, pentru că este în renovare și infrastructura sa este șubredă.  

„Dragi interiști, știm cu câtă nerăbdare așteptați returul barajului pentru promovare. Acesta se va desfășura pe stadionul Obor, casa Interului în acest sezon. Din păcate, în ultimele luni, la tribuna stadionului au început reparații care sunt încă în desfășurare. De aceea există în unele locuri urme de la lucrări sau chiar dâre de smoală”, arată oficialii echipei.

„Pentru a evita orice disconfort, vă rugăm să veniți pregătiți cu ceva pe care să vă puteți așeza sau pe care să stați în picioare, astfel încât să nu vă murdăriți. Totodată, vă rugăm să nu vă sprijiniți de grilajul de sus, din spatele tribunei, pentru a preîntâmpina riscul ca acesta să cedeze.”

Aceștia le adresează scuze suporterilor pentru condițiile în care îi primesc și le mulțumesc pentru susținerea necondiționată. „Ne-ar fi plăcut să vă oferim condiții cât mai bune, cu atât mai mult cu cât știm că tribuna va fi plină, ştim că veniţi din tot sufletul alături de Inter şi că nimic n-ar vrea să umbrească bucuria fotbalului. De aceea ne cerem scuze pentru eventualele inconvenienţe şi vă mulțumim anticipat pentru înțelegere.”

Inter Sibiu joacă cu promovarea în Liga a III-a pe masă, sâmbătă, de la ora 17:30.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Sorin G.

Acum 6 zile

Un minim de efort se putea face ca tribunele sa arate cât de cât mai bine. Rușine pentru Sibiu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus