Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Iohannis, despre compensarea prețurilor la carburanți: Până la urmă și 50 de bani sunt 50 de bani pe care nu îi dai

Iohannis, despre compensarea prețurilor la carburanți: Până la urmă și 50 de bani sunt 50 de bani pe care nu îi dai

„Până la urmă și 50 de bani sunt 50 de bani pe care nu îi dai”, a comentat președintele Klaus Iohannis, întrebat de ziariști cum comentează decizia guvernului de a compensa cu 50 de bani pe litru prețul combustibilului la pompă, timp de trei luni.

„Pentru transportul de mărfuri, la final de lună se simte, și la unii se simte chiar semnificativ”, a adăugat președintele.

Potrivit G4Media, întrebat dacă nu ar fi fost de preferat o reducere a accizelor, Klaus Iohannis a comentat că „reducerea accizelor este doar aparent la îndemâna guvernelor, în realitate nu este din cauza legislației europene”, în condițiile în care, a argumentat el, „la accize e ușor să umbli dacă vrei să le crești, dacă vrei să le scazi nu se prea poate”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Alex

Acum 1 an

Sibieni, sper ca sunteti mandri ! :)))

Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Pai ba-i dau, de unde are statul bani? Ne pacalim singuri, jalnic.
Raspunde

@

Acum 1 an

de unde Euro ?
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Hotul nu e prost, iti da cu o mana si ia inapoi cu zece...
Raspunde

Troll E. Buzu

Acum 1 an

Astea incep sa semene cu perlele altui presedinte celebru. Ala zicea ceva despre anotimpuri si alte alea. Acum intregim colectia de ziceri prezidentiabile intelepte. Si l-as si parafraza, pana la urma si 5 case sunt case pe care le tii, nu le dai. Deci e bine si asa fara a sasea casa. Noi ne consolam cu 50 de bani, el cu 5 case. Exact la fel. Ar trebui sa rezonam din plin la aceste vorbe.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus