Luni,
03.10.2022
Parțial Noros
Acum
9°C

Cine sunt antrenorii de baschet care vin la Sibiu Summer Camp

Cine sunt antrenorii de baschet care vin la Sibiu Summer Camp

Sibiu Summer Camp revine în 2022, cu a doua ediție consecutivă. Evenimentul organizat de BC CSU Sibiu și Porsche Basketball Akademie din Ludwigsburg va avea loc în perioada 18-23 iulie și este destinat juniorilor între 10 și 18 ani.

Marc Salzer și Christian Spieth sunt antrenorii care au anunțat deja că vor face parte din corpul tehnic ce se va ocupa de pregătirea tinerilor sportivi.

Antrenor și terapeut al Porsche BBA Ludwigsburg, dar și parte a Academiei germane din 2015, Marc Salzer (foto principală) este responsabilul cu pregătirea fizică a grupelor de juniori și o bună parte din timp se concentrează pe recuperarea sportivilor accidentați. Este pentru al doilea an când Marc vine la Sibiu.

„Ca și anul trecut, este o onoare pentru mine să lucrez cu cele mai bune prospecte din România. De asemenea, sunt încântat să ajut copiii să își antreneze abilitățile muncind din greu și să văd succesul muncii depuse. Pas cu pas, zi de zi. Voi da tot ce pot pentru ca acest lucru să se întâmple”, spune antrenorul.

Christian Spieth

În vârstă de 41 de ani, Christian Spieth este de 13 ani la Porsche Basketball Akademie din Ludwigsburg. În cea mai mare parte a timpului a antrenat echipele U12 ale academiei, dar a pregătit formații și la alte categorii de vârstă de-a lungul anilor la Ludwigsburg.

Christian Spieth este un jucător profesionist, care la 1.97 metri evoluează pe pozițiile 3-4. El a evoluat la nivelul ligii secunde din Germania timp de două sezoane, în prima ligă din Austria timp de un an, iar trei sezoane a petrecut în liga a 3-a din Spania.

Are o legătură importantă cu Sibiul, pentru că și-a început cariera profesionistă la Ludwigsburg sub comanda lui Ionică Nicolau, cunoscutul antrenor român orginar din Sibiu.

„Aștept cu nerăbdare să vin la Sibiu și la camp-ul vostru, pentru a transmite abilitățile mele baschetbalistice unui grup târnăr de baschetbaliști, în plină formare”, a spus antrenorul german.

Despre Sibiu Summer Camp

Evenimentul va avea loc la Sala Transilvania și va include, pentru fiecare grupă, douăantrenamente pe zi. O după-amiază este rezervată worksopurilor, astfel că în total, fiecare participant va avea 11 antrenamente specifice.

În plus, juniorii participanți vor lua parte și la o serie de activități conexe pe teme precum: pregătirea fizică, alimentația sportivilor, orientare în carieră.

Fiecare participant, va primi, în prima zi de camp, kit-ul participantului, care va conține, pe lângă detaliile și programul antrenamentelor, echipament de joc personalizat, tricou, sticlă de hidratare,o minge de baschet, set de benzi elastic pentru pregătirea fizică, apă și fructe (zilnic), diplomă de participare (la finalul Campului) și un set de fotografii (la finalul Campului).

Taxa de participare este 1500 lei, iar înscrierile se fac AICI.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus