Sâmbătă,
24.02.2024
Parțial Noros
Acum
12°C

Sibianul care a mers cu mașina electrică la protestul împotriva prețurilor la carburanți: „Am vrut să arăt că toți avem de suferit”

Sibianul care a mers cu mașina electrică la protestul împotriva prețurilor la carburanți: „Am vrut să arăt că toți avem de suferit”

Mihai Olescu, unul din sibienii cunoscuți pentru că participă adesea la protestele organizate în oraș pentru cauze diverse, a luat parte și la manifestația organizată împotriva creșterii prețurilor la carburanți. Dar nu a participat oricum, ci cu o mașină electrică.

Sibianul explică faptul că a mers cu mașina electrică intenționat, pentru a arăta că indiferent de ce conducem, „cu toții avem de suferit”. „M-am dus voit cu mașina electrică. Am vrut să le arăt tuturor că, ai sau nu mașină, electrică sau pe combustie internă, bicicletă sau nu, toți avem de suferit pentru mărirea prețului la pompă. Asta pentru că, odată cu mărirea prețului la combustibil, automat cresc costurile în agricultură, de acolo cresc prețurile la cereale, legume, fructe, automat crește și prețul la transport, iar ultima creștere se află la raft, exact așa și cu produsele farmaceutice”, arată Mihai.

El a condus o Dacia Spring și se declară dezamăgit că nu sunt mai mulți români care să înțeleagă impactul pe care această creștere îl are. „Asta nu înțelege românul - că suntem afectați cu toții de scumpirea carburantului”, spune Mihai.

Șoferii sibieni nu renunță la proteste

După ce prim-ministrul Nicolae Ciucă a anunțat că preţul carburantului la pompă va fi compensat cu 50 de bani, șoferii sibieni au spus că „e o vrăjeală” și că nu renunță la proteste. Drept consecință, ieri s-au întâlnit din nou zeci de șoferi care au încurcat activitatea câtorva benzinării pentru scurt timp.

Citește și:

Reacții din Sibiu la anunțul Guvernului: „E o vrăjeală. Nu oprim protestele în benzinării”

FOTO VIDEO Am fost la protest cu șoferii, în benzinărie. S-a stat la pompă ca la o șuetă

Foto: Facebook/Protest combustibil Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Emil

Acum 1 an

Un lucru e sigur, si hoție, si prețuri mici, nu se poate cu mafia si corupția inscaunata de infractorii politici in toate instituțiile statului.
Raspunde

Marius

Acum 1 an

Cel mai bun protest este sa nu cumparam benzina si motorina. Folosim bicicleta, trotineta, autobuzul sau mersul pe jos, asa sigur vor scadea preturile. Dar romanul cand este dcump atunci se inghesuie sa cumpere.
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Mergem cu matrafox ca-n vremea lui Ceausescu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus