Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
4°C

Program FITS 2022, duminică: concert Horia Brenciu și orchestra, spectacol de circ în Habermann și teatru la AFT

Program FITS 2022, duminică: concert Horia Brenciu și orchestra, spectacol de circ în Habermann și teatru la AFT

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu continuă astăzi cu numeroase spectacole indoor și outdoor - teatru, numere de magie și concerte sunt doar câteva din reprezentațiile care se vor desfășura în mai multe spații de joc din oraș și din afara lui. Vă prezentăm câteva dintre spectacolele zilei, dar și programul complet al reprezentațiilor din 26 iunie.

Începeți ziua cu un spectacol dedicat copiilor, susținut de Marian Râlea și Fundația Abracadabra. Micuții cu vârsta între 3 și 10 ani pot asculta „Povești din pădurea fermecată”. Se vor juca împreună cu personaje din povești devenite realitate, vor dansa și vor dovedi încă o dată că magia există. Toți copiii vor fi prinți și prințese, vor încăleca pe căluțul năzdrăvan și vor porni pe cărările poveștilor din pădurea fermecată.

Spectacolul începe la ora 11 și are loc la fântâna din Parcul Sub Arini.

sub arini marian râlea fits

De la ora 19, la Filarmonica de Stat Sibiu urmărim spectacolul de teatru „Fără frică”. Regizat de Zoltán Balázs, bazat pe „Basmele fraților Grimm”, vii și bogate în fantezie, spectacolul ne permite să mărturisim un proces de inițiere prin care personajele interacționează cu propriile visuri și dorințe. Astfel, suntem martorii unei imagini caleidoscopice a unei stări mintale în care asocierile pe care le facem definesc interpretarea finală a spectacolului.

Spectacolul durează 45 de minute și nu este recomandat celor sub 16 ani.

fara frica fits

Alcătuit de regulă din 60 de cântăreți, London International Gospel Choir vine la Sibiu în număr restrâns și interpretează melodii clasice de muzică gospel, precum și câteva piese pop și jazz. Grupul, condus de Nina Rosenberger și acompaniat de Matt Bain, se mândrește cu vocile unor cântăreți internaționali atent selecționați pentru a interpreta la FITS 2022.

Spectacolul va avea loc de la ora 19, la Biserica Reformată Calvină.

gospel fits

În sala mare a Teatrului Național Radu Stanca, de la ora 22, se joacă Macbeth, probabil cea mai faimoasă „Călătorie în iad” a lui Shakespeare. Spectacolul îi are în distribuție pe Daniel Plier, Emőke Boldizsár, Benedikt Haefner, Daniel Bucher și Ioana Cosma.

Piesa va fi prezentată în limba germană, cu traducere în limbile română și engleză și are o durată de o oră și 20 de minute.

 
macbeth fits

Horia Brenciu și orchestra susțin un concert în Piața Mare, în această seară, de la ora 22:15. Spectacolul este cu acces liber și are o durată de o oră. 

Iată programul complet al zilei de 26 iunie:

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus