Vineri,
12.08.2022
Cer Senin
Acum
11°C

Actualizare Program FITS 2022, luni: Spectacolul „Veseli și pufoși” a fost anulat. Costumele nu au ajuns încă

Actualizare Program FITS 2022, luni: Spectacolul „Veseli și pufoși” a fost anulat. Costumele nu au ajuns încă

Actualizare:

Organizatorii FITS anuță că spectacolul „Veseli și pufoși”, programat de la ora 12:20 a fost anulat. Costumele nu au ajuns încă.

„Suntem în contact cu companiile aeriene pentru a remedia situația cât mai rapid”, au transmis reprezentanții FITS.

Știre inițială:

A patra zi a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu aduce mai multe evenimente la care suntem invitați să participăm. Căpcăunii gigantici vor invada pietonala Nicoale Bălcescu, iar circul, dansul și muzica vor întregi programul zilei de luni. Vă prezentăm câteva dintre spectacolele pe care le puteți vedea astăzi, dar și lista completă a evenimentelor.

Căpcăunii veseli și pufoși se vor plimba de la ora 12:20 pe pietonala Nicolae Bălcescu. Spectacolul este adus din Spania. Căpcăunii se mișcă și fac fețe-fețe cu ochii lor mari, expresivi. Deși arată ca două creaturi uriașe, cele două personaje sunt extrem de simpatice și toți vor vrea să le îmbrățișeze.

De la ora 17, la Forumul Democrat al Germanilor, Izabela Jeżowska & Marcin Grabosz vor încânta publicul cu cântece poloneze de dragoste și dor. Recitalul cântăreței de operă poloneze Izabela Jeżowska, acompaniată de pianistul Marcin Grabosz, va include arii de operă, cântece clasice și de cabaret semnate de compozitori polonezi precum: Frédéric Chopin, Stanisław Moniuszko, Mieczysław Karłowicz, Stanisław Niewiadomski și Jerzy Wasowski & Jeremi Przybora.

În piața Habermann, de la ora 18, suntem invitați la un spectacol de circ contemporan și dans. În „Prieteni de-o viață” („Connexio”), Vladimir Couprie, un maestru al jocului diabolo, are un prieten câine-lup în rol de complice. Împreună, ei abordează relația om-câine prin prisma artei circului. Folosindu-se doar de lucruri esențiale și profitând de elementul-surpriză, cei doi creează momente de sensibilitate pură, de dragoste și de o uimitoare umanitate

spectacol faust

La Centrul Cultural Ion Besoiu, la ora 21 suntem invitați la spectacolul Cabaret. Bazat pe experiențele reale ale scriitorului Christopher Isherwood, care a locuit la Berlin între anii 1929-1933, musicalul spune povestea cântăreței Sally Bowles din clubul de noapte Kit Kat, plină de strălucire, dar și viciu, trăită între vis și disperare, într-un Berlin cosmopolit, oraș al plăcerilor și al decadenței.

cabaret FITS 2022

Eric Tarantola ne încântă cu instrumentele sale extraordinare: un set de tobe alcătuit din tigăi, un trombon vechi și „peticit”, un ceas devenit kalimba și un „chitanjo” care combină o chitară și un banjo, de la ora 22:30 în Piața Habermann.

spectacol FITS 27 iunie

Programul complet pentru astăzi, 27 iunie, îl găsiți mai jos:

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus