Joi,
11.08.2022
Parțial Noros
Acum
24°C

Două parcări noi pe Milea și Dumbrăvii. Bâlea și alte 3 străzi intră în reparații

Două parcări noi pe Milea și Dumbrăvii. Bâlea și alte 3 străzi intră în reparații

Primăria Sibiu anunță amenajarea a două noi parcări, pe blvd Milea și în spatele unui bloc de pe Calea Dumbrăvii. De asemenea, străzile Bâlea, Hermann Oberth, Munchen și Lyon vor intra în lucru în următoarea perioadă. 

Două parcări se vor amenaja în următoarea perioadă în două zone de blocuri: una pe bulevardul V. Milea, lângă benzinăria OMW, și o a doua pe Calea Dumbrăvii, în spatele unui bloc din zona fostei autobaze Tursib, transmit reprezentanții Primăriei Sibiu printr-un comunicat de presă. 

Strada Bâlea va intra în lucru din seara zilei de luni, 27 iunie, inclusiv girațiile de la intersecțiile cu străzile Ștefan cel Mare și Fabricii. După finalizarea acesteia se va continua cu str. Hermann Oberth. De asemenea, se lucrează în prezent în sensul giratoriu de la intersecția străzii Rahovei și bulevardul M. Viteazu. 

Din seara zilei de joi, 30 iunie, vor începe lucrările pe str. Munchen și apoi pe str. Lyon din zona industrială vest. 

Lucrările presupun înlocuirea stratului asfaltic de uzură.

Acestea se vor desfășura fără închiderea circulației, doar pe timp de noapte. Totuși, vor fi anumite devieri ale traficului, pe porțiuni scurte, acolo unde se lucrează. 

"Șoferii sunt rugați să circule cu atenție sporită în zonele afectate de lucrări și să aleagă rute ocolitoare, pe cât posibil", transmite Primăria Sibiu.

De asemenea, trotuarele de pe bulevardul V. Milea, între complexul comercial și str. Oituz (partea cu complexul), vor fi reparate în săptămânile care urmează. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Adrian

Acum 1 lună

ieșiti din logica asta toxica a asa-ziselor "reabilitari sau modernizari",in care reduceti drastic spatiile verzi in favoarea betoanelor...mai recent putem vedea cum este mutilata si C.Dumbravii cu spatii la maxim un sfert fata de situatia anterioara asa-zisei "modernizari"
Raspunde

Un alt sibian

Acum 1 lună

Din păcate majoritatea cetățenilor (nu doar din Sibiu) fie NU LE PASĂ de spațiul verde, fie AUTOTURISMUL le este ZEU și PARCAREA ALTAR. Aceste non-valori, mentalități sunt puse apoi în practică de OGLINDA societății: autoritățile publice, care-și doresc păstrarea puterii. În doi ani sunt din nou alegeri și vor alese un nou consiliu (în parte) și un nou primar (ZEUS) cu aceiași viziune, cică SMART, ECO .... Alte FORME FĂRĂ FOND.
Raspunde

Un sibian

Acum 1 lună

a dat ordin Iohannis sa rezolvati Balea in cel mai scurt timp!!!
Raspunde

Unu

Acum 1 lună

Din numărul mare de dezaprobări ale primului comentariu de bun simț, se vede că sunt mulți sunt cei care salivează după noile parcări anunțate!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus