Vineri,
12.08.2022
Cer Senin
Acum
12°C

O casă a ars din temelii în Buzd, din cauza unei afumătorii improvizate

O casă a ars din temelii în Buzd, din cauza unei afumătorii improvizate

Pompierii sibieni au intervenit în weekend pentru a stinge un incendiu care, din păcate, a cuprins o casă în totalitate.

Intervenția a avut loc sâmbătă noaptea, în jurul orei 23:25. Pompierii militari au încercat să stingă focul cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă. La fața locului incendiul se manifesta generalizat la acoperiș fiind extins la întreaga locuință. Pompierii militari au fost sprijiniți în misiunea lor de membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Brateiu.

Cauza de izbucnire a incendiului a fost determinată de o afumătorie improvizată, lăsată nesupravegheată. În urma intervenției pompierilor, a fost limitat incendiul, astfel nu au fost afectate casele din vecinătate, însă din nefericire casa a ars în totalitate pe o suprafață de aproximativ 180 de mp. Nu au fost înregistrate victime.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus