Miercuri,
10.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Trei șoferi prinși pe Calea Cisnădiei cu peste 100 km/h

Trei șoferi prinși pe Calea Cisnădiei cu peste 100 km/h

Polițiștii sibieni au desfășurat controale pe Drumul Județean 106 C Sibiu – Cisnădie, în ultimele trei zile, pentru a vedea dacă șoferii respectă normele rutiere, în special viteza regulamentară. Cu această ocazie au descoperit că trei șoferi au condus cu peste 100 km/h.

Întrucât în ultima perioadă, pe Calea Cisnădiei din municipiul Sibiu și în zona cartierului Arhitecților polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la nerespectarea regimului legal de viteză și/sau a marcajelor rutiere, precum și a faptului că pe acest sector de drum s-au produs mai multe evenimente rutiere, la sfârșitul acestei săptămâni, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au desfășurat, în anumite intervale orare, acțiuni punctuale de impunere a legii, folosind aparatele radar TruCam din dotare.

Astfel, în cele trei zile, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic 51 de autoturisme și au aplicat 69 de sancțiuni contravenționale, din care cele mai multe, respectiv 40, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în trei situații fiind aplicată și măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile, pentru că șoferii au condus cu peste 50km/h față de limita maximă admisă. Alte sancțiuni au fost aplicate pentru neportul centurii de siguranță, nerespectarea indicatoarelor de obligare sau lipsa ITP. Au fost retrase și 6 certificate de înmatriculare.

radar

Totodată, polițiștii rutieri au constatat și 2 infracțiuni la regimul rutier, ambele de conducerea autoturismului sub influența substanțelor psihoactive, conducătorii auto (un tânăr de 21 ani din Petroșani, respectiv un sibian de 19 ani) fiind testați cu aparatul DrugTest și ulterior, însoțiți la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii substanței psihoactive.

Astfel de acțiuni vor fi derulate și în perioada următoare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Kokos

Acum 1 lună

Sa intelegem ca nu mai e aglomeratie daca se merge cu peste 100 km /ora???
Raspunde

Emil

Acum 1 lună

O camera live e mai relevanta.
Raspunde

Octavian

Acum 1 lună

Dapăi ieri am trecut pe acolo prima dată de când sa făcut acel super sens giratoriu de care sa tot vorbit și sa scris....și oamenii chiar au dreptate păi acei proiectanți,poliție etc.chiar sunt tălâmbi,cum poți face așa ceva în sec.XI???.Vor veni turiști străini să ne viziteze și când vor trece pe acolo se vor minuna și se vor întâmpla accidente deoarece în alte țări nu sunt obișnuiți cu așa ceva,vai de capul nostru.....rușine celor responsabili
Raspunde

Octavian

Acum 1 lună

Sec.XXI am vrut să scriu....
Raspunde

Eddy Merckx

Acum 1 lună

Veniți seara după ora 21 pe Milea (nu departe de Poliție) și pe Dumbrăvii (nu departe de Parchet) până spre miezul nopții și veți vedea incognito adevărate raliuri pe motocicletă. Nu mai vorbim de numărul imens al decibelilor. Numai dacă vreun străin ar fi cazat acolo s-ar rezolva problema.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus