Duminică,
14.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Locuitorii din Gura Râului sărbătoresc în acest weekend festivalul Bujorul de munte

Locuitorii din Gura Râului sărbătoresc în acest weekend festivalul Bujorul de munte

În acest weekend, locuitorii din Gura Râului sărbătoresc cea de-a 18-a ediție a festivalului Bujorul de munte. Tradițiile, cântecele și dansurile specifice locului, dar și gastronomia locală se vor uni sâmbătă și duminică, 2 și 3 iulie, la Gura Râului.

Festivalul începe sâmbătă, 2 iulie, de la ora 18, cu o cină ca la stână și cu un spectacol susținut de Ansamblul Folcloric „Bujorul de munte”, Gura Râului. Duminică, de la ora 11:45 va avea loc primirea oficială oaspeților, iar de la ora 13 Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul Junii Sibiului” va susține un spectacol.

„2-3 Iulie 2022, toate drumurile duc la Gura Râului! Vă așteptăm cu drag, la majoratul Festivalului „Bujorul de Munte”! Două zile de port popular, gastronomie locală, cântec, joc și voie bună într-un cadru natural, la poalele Munților Cindrel!”, a transmis Gheorghe Călin, primarul din Gura Râului, pe pagina sa de Facebook.

Acțiunea este cofinanțată de Consiliul Județean Sibiu prin Agenda de programe, proiecte şi acțiuni pentru cultură și dezvoltarea comunității locale în Județul Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Povesti de păcălit copiii. A fost protejat odată, in comunism. Astăzi, obstea il stropeste cu păcură si ii da foc pentru pășuni.
Raspunde

Emilia

Acum 1 lună

Sau il culwg “turistii”, vezi muntii cinderl sau balea lac. Mari smecheri si iubitori de natura, romanasii nostrii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus