Duminică,
02.10.2022
Cer Senin
Acum
15°C

Ministrul Economiei: Ar urma să venim cu o măsură care să ieftinească efectiv carburanţii, dacă reducerea de 50 de bani nu are impact

Ministrul Economiei: Ar urma să venim cu o măsură care să ieftinească efectiv carburanţii, dacă reducerea de 50 de bani nu are impact

Coaliţia de la guvernare va analiza în următoarea perioadă dacă este cazul să vină cu o altă măsură care să reducă efectiv preţul carburanţilor, dacă acea compensare de 50 de bani nu are impactul aşteptat, a afirmat ministrul Economiei, Florin Spătaru, într-un interviu acordat AGERPRES.

Reducerea taxelor încasate de stat nu va duce la ieftinirea carburanţilor, mai spune Spătaru, amintind că PSD a propus plafonarea tarifelor de la pompă.

Totodată, ministerul pregăteşte o schemă de ajutor de stat pentru industria prelucrătoare, atât pentru investiţii noi, cât şi pentru extinderea celei existente, potrivit oficialului guvernamental. Aceasta în contextul în care există interes din partea mai multor companii de a-şi reloca producţia în România, inclusiv din Rusia, Ucraina şi Belarus.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

2cents

Acum 3 luni

:)) "dacă este cazul să vină cu o altă măsură" :))
Raspunde

Till Eulenspiegel

Acum 3 luni

Daca tot aveti o gramada de bani,de ce nu rascumparati Petrom?S-a facut o prostie atunci,de ce nu se repara acum?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus