Joi,
28.09.2023
Cer Senin
Acum
10°C

FOTO Licitație pentru construcția unei noi grădinițe în Șelimbăr. Costuri estimate: 7,38 milioane lei fără TVA

FOTO Licitație pentru construcția unei noi grădinițe în Șelimbăr. Costuri estimate: 7,38 milioane lei fără TVA

120 de copii din Șelimbăr ar putea intra de la începutul viitorului an școlar într-o grădiniță nouă. Primăria Șelimbăr a scos la licitație construcția grădiniței planificată a se ridica în cartierul Tineretului din Șelimbăr.

”Am ajuns în acest punct, al licitației, termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este de 19 iulie, iar construcția ar urma să fie ridicată în 12 luni, timp suficient, dacă toate lucrurile merg bine, să o deschidem din luna septembrie”, spune primarul Marius Grecu.

Clădirea va avea un regim de înălțime D+P+1E și va avea o suprafață de peste o mie de metri pătrați.

În total, aici vor putea fi înscriși 120 de copii, iar aceștia vor avea spațiu de joacă de 635 de metri pătrați și săli dimensionate după ultimele cerințe.

Valoarea estimată a contractului de lucrări ce se va atribui, conform devizului general întocmit de proiectant, este de 7.389.082,51 lei fără TVA.

Proiect și pentru creșă

Șelimbăr va avea o creșă cu 70 de locuri, a anunțat primarul Marius Grecu, în septembrie 2023, urmând a fi finanțată din Compania Națională de Investiții.

”E primul proiect aprobat pentru o comună, în România. Suntem primii care vom avea o creșă construită de către Compania Națională de Investiții. Dincolo de această premieră care mă onorează, e important că vom avea astfel o a treia investiție de acest gen, după proiectul aproape finalizat pe Doamna Stanca, grădiniță și creșă, și de grădinița din cartierul Tineretului pe care urmează să o realizăm”, susține Marius Grecu.

Tot prin CNI se află o investiție în derulare, în Șelimbăr, este vorba de construcția unei baze sportive, în valoare de 6,55 milioane de lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus