Miercuri,
10.08.2022
Ploi Scurte
Acum
18°C

S-a închis centrul de colectare pentru refugiații ucraineni de la Zacaria. ”Am reușit și vom reuși să mai facem bine”

S-a închis centrul de colectare pentru refugiații ucraineni de la Zacaria. ”Am reușit și vom reuși să mai facem bine”

Astăzi și-a încetat oficial activitatea centrul de colectare organizat la Imperial Industrial Park Zacaria de pe Șoseaua Alba Iulia pentru refugiații ucraineni din Sibiu.

”Este o zi specială: a sosit momentul să anunțăm că astăzi, 29 iunie, unul dintre proiectele locale din cadrul O Comunitate, Centrul de Colectare Zacaria Sibiu, își închide porțile (acesta este doar unul dintre proiectele de ajutorare a comunități ucrainene în Sibiu, în paralel se continuă pe alte planuri, prin alte proiecte în derulare alături de SUS INIMA, nu îi lăsăm la greu).

După 4 luni de activitate intensă, cu bune și cu rele, cu zâmbete, lacrimi, povești și experiențe, mulțumiri și îmbrățișări.

Am cunoscut oameni minunați, de diferite naționalități, am legat prietenii, am luat toți parte la activități frumoase, toate conturate cu un singur scop de baza: acela de a îi ajută pe cetățenii ucraineni, din Sibiu și nu numai.

Toată activitatea a fost susținută din spate de un număr enorm de persoane voluntare - români, ucraineni, care s-au alăturat acțiunii cu inima deschisă. Au petrecut foarte mult timp acolo, și și-au dedicat ultimele 4 luni întrajutorării”, au transmis voluntarii pe Facebook.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 526

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus