Miercuri,
10.08.2022
Innorat
Acum
18°C

Băieții de la ACS Premium Sibiu, campioni la festivalul de babybaschet și minibaschet din Costinești

Băieții de la ACS Premium Sibiu, campioni la festivalul de babybaschet și minibaschet din Costinești

Clubul ACS Premium Sibiu a participat, în perioada 12-25 iunie, cu trei echipe la festivalul de babybaschet și minibaschet Costinești 2022, organizat de Federația Română de Baschet.

Băieții de la Sibiu au reușit câte opt victorii din tot atâtea meciuri, cele două echipe fiind în fruntea clasamentului la ambele categorii.

„Echipa de fete, chiar dacă este o grupă nou formată a dat dovadă de putere a grupului, de ambiție și capacitate de efort reușind să câștige patru meciuri într-o grupă extrem de grea. Toți jucătorii și-au lăsat amprenta prin jocul prestat, au fost meciuri de un nivel ridicat, aplicând ceea ce au repetat la antrenamente. Ne-am bucurat de reușite, faze spectaculoase și realizări individuale de efect”, spun reprezentanții echipei ACS Premium Sibiu.

Echipa face înscrieri în această perioadă în toate grupele, atât la fete cât și la băieți, pentru copiii născuți după anul 2011. Detalii găsiți pe site-ul clubului.

https://acspremium.ro/

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Hermannstadt

Acum 1 lună

Costinesti Denumirea germaná este : BÜFFELBRUNNEN
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus