Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Foto Cum s-a dus un șofer din Cluj la ITP. „E păcat să pui șurub acolo unde poți lega cu sârmă”

Foto Cum s-a dus un șofer din Cluj la ITP. „E păcat să pui șurub acolo unde poți lega cu sârmă”

Un șofer din Cluj i-a uimit pe lucrătorii de la ITP în Cluj după ce s-a prezentat la verificarea tehnică cu o mașină care avea legate cu funie componentele sistemelor vitale. Culmea ironiei este că șoferul s-a dus la RAR pentru redobândirea talonului reținut în trafic tocmai pentru că nu avea ITP.

Cazul a fost făcut public de Registrul Auto Român, pe pagina de facebook

„E păcat să pui șurub acolo unde poți lega cu sârmă”, spune o glumă celebră printre șoferi. Sârmă sau funie, am putea completa noi, după ce am văzut autovehiculul care s-a prezentat la RAR Cluj pentru redobândirea talonului reținut în trafic, culmea, pentru lipsa ITP. Din păcate, această glumă a fost luată în serios de un bărbat care a legat cu câțiva metri de funie componente ale sistemelor vitale ale vehiculului" se arată în postarea citată. 

Pe lista neconformităților se adaugă: nefuncționarea farurilor și luminilor pentru frânare, bara față compusă din bucăți prinse cu sârmă, joc în articulații și suspensii, anvelope de alte dimensiuni.

În urma verificării, RAR a scos vehiculul din circulație.

foto RAR/facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Gicu

Acum 1 an

Vai saracu. Nu e libertate in tara asta. De ce nu lasa lumea sa circule cu ce poate? Poate la unii le place sa circule cu caruta motorizata. Ce aveti cu saracii oamenii? De ce fortati oamenii sa se conformeze dupa cum vrea statul? De ce numa reguli si legi peste tot? Unii s-or revoltat impotriva obligativitatii purtarii mastii in pandemie. De ce nu se revolta nimeni de obligativitatea RAR -urului pentru a putea circula liber? De ce nu se revolta nimeni de obligativitatea purtarii centurii la volan de exemplu?
Raspunde

Ionuț

Acum 1 an

Nu știu dacă ești ironic dar voi lua, de dragul conversației, comentariul tău în serios. Răspunsul este pentru că poate ii sare o roată când cand merge cu ea prin oraș și nu moare doar el, mor și ăia de pe trotuar când mașină virează incontrolabil către ei..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus