Miercuri,
17.08.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Ce facem în weekend? Culegem cireșe în Viile Sibiului și participăm la vânătoare de comori, în centrul orașului

Ce facem în weekend? Culegem cireșe în Viile Sibiului și participăm la vânătoare de comori, în centrul orașului

Primul weekend din luna iulie aduce în oraș mai multe evenimente atât pentru adulți, cât și pentru copii. Plecăm în drumeție, mergem să culegem cireșe, profităm de ultimele zile de FITS și participăm la petreceri organizate de cluburile din oraș.

Vineri, 1 iulie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

La Muzeul Astra, în weekend, se sărbătoresc zilele Hugarikum. Peste 50 de meșteșugari și producători tradiționali maghiari vor fi prezenți în Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului de vineri, 1 iulie, până duminică 3 iulie. Sâmbătă, 2 iulie, se va desfășura vestitul concurs de gătit la ceaun în două categorii: gulyás tradițional și orice preparat maghiar gătit la ceaun. Duminică vor găti invitații speciali ai festivalului.  

Nu uitați să profitați de ultimele zile ale Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Programul complet al evenimentelor îl găsțiți aici

De la ora 18, Lumos organizează o seară de cocktail-uri. Mai multe detalii despre evenimnet găsiți aici.

La ora 19, cei de la Cotton ne invită să ne distrăm la un party pe terasă. Atmosfera va fi întreținută de Cipi Hampu.

De  la ora 23, Liquid vă invită la TRAPHOUSE Party: "Before Dawn" cu PLEIN, SUPERNOVA.

Tot în acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Lightyear”, „Minions: The Rise of Gru” „Uneori Ninge cu Zapada, Alteori cu Intuneric”, sau „Fabrica de vise” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 2 iulie

De la ora 8 suntem invitați să culegem cireșe în Viile Sibiului. Accesul este gratuit, iar pentru cireșe vom plăti 7 lei pe kilogram.

Tot de la primele ore ale dimineții putem participa la o vânătoare de comori în centrul Sibiului. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

De la ora 9 începe Turul Ciclist al Sibiului. Turul Ciclist al Sibiului 2022 – Ediţia a 12-a, va avea loc în perioada 02 – 05 iulie 2022, fiind organizată de Clubul Sibiu Sport Project și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu, prin Agenda Sport.

Între orele 10 și 20 piscina Tropics ne invită la un pool party. Atmosfera va fi întreținută de DJ Moshu. 

De la 11, orașul artiștilor vă invită la ateliere pentru părinți și copii. Atelierele cu părinții se desfășoară în fiecare weekend, între orele 11:00-18:00, pe platoul din fața Turnului Sfatului din Sibiu.

La ora 20, la Fabrica de Cultură se joacă Faust. Informații suplimentare despre spectacol găsiți aici.

Duminică, 3 iulie

De la ora 9, Anii Drumeției vă invită la o Drumeție în Munții Făgăraș: Valea Doamnei.

De la ora 22, sunteți așteptați la piesa de Teatru Macbeth.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus