Miercuri,
10.08.2022
Innorat
Acum
18°C

Doi jandarmi sibieni, primii ajunși la locul unui accident în Argeș. Se întorceau de la o misiune

Doi jandarmi sibieni, primii ajunși la locul unui accident în Argeș. Se întorceau de la o misiune

Doi jandarmi sibieni au fost primii care au ajutat ieri victima unui accident produs pe raza județului Argeș. Echipajul a ajuns dintr-o întâmplare la locul și la timpul potrivit – se întorcea de la o misiune din capitală.

Jandarmii se întorceau în Sibiu de la o misiune executată în București, iar în comuna Drăganu din județul Argeș, la un moment dat nu au mai putut continua deplasarea întrucât se formase o coloană de autoturisme. S-au îndreptat către punctul în care s-a format blocajul și au observat că acesta era produs în urma unui accident.

„Nu au stat pe gânduri și au acționat imediat ajutând o persoană să iasă din autoturism și s-au asigurat că aceasta este în siguranță, până la sosirea echipajelor medicale și de poliție”, transmit reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu.

Cei doi jandarmi sunt plutonier adjutant șef Nicolae Radu și plutonier Mihai Gherghel, din cadrul Postului Montan Păltiniș.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus