Miercuri,
10.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

După caniculă, vin ploile. Temperaturile scad cu șapte grade la Sibiu

După caniculă, vin ploile. Temperaturile scad cu șapte grade la Sibiu

După mai multe zile caniculare, meteorologii sibieni anunță că temperaturile vor scădea semnificativ începând de miercuri, 6 iulie.

Ploile vor aduce o răcire a vremii cu până la șapte grade Celsius, răcire care va persista până la finalul acestei săptămâni. „Și astăzi există probabilitate de averse, dar vor fi considerabil mai mici spre deosebire de zilele următoare. Probabilitate de ploi este după amiază spre seară, sunt ploi trecătoare, de scurtă durată”, a spus meteorologul Cristian Grecu pentru Turnul Sfatului.

Miercuri și joi, la Sibiu vom avea parte instabilitate accentuată, iar  odată cu această instabilitate va veni și o scădere semnificativă a temperaturilor. „De exemplu, mâine, 5 iulie, pe județ vor fi între 33 și 36 de grade, iar pe municipiu 34. Miercuri, odată cu instalarea ploilor pe județ, vom avea între 25 și 28 de grade, iar la Sibiu vor fi 26. Miercuri după-amiaza, până se face acest schimb de masă de aer, vor fi furtuni și fenomene mai violente, vânt, vijelie”.

Temperaturi scăzute și în weekend

Aceleași temperaturi scăzute vor rămâne și în weekend. Începând de marți, 12 iulie, vremea se va încălzi din nou.

„Vineri, sâmbătă și duminică, vremea rămâne mai răcoroasă cu temperaturi în jur de 25-26 de grade și cu instabilitate după-amiaza și seara. O încălzire treptată vom avea din data de 12 iulie”, a mai spus acesta.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus