Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Lucrări de cuplare a noii rețele de distribuție a apei potabile din Calea Dumbrăvii

Lucrări de cuplare a noii rețele de distribuție a apei potabile din Calea Dumbrăvii

În vederea realizării lucrărilor de cuplare a unui nou tronson de conductă de distribuție apă potabilă, PE 160, din Calea Dumbravii, Apă Canal Sibiu S.A. anunță abonații din zonă că miercuri, 06.07.2022, în intervalul orar 08.00 – 18.00, se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă pentru străzile Aron Pumnul, Anton Pann și Dr. Barcianu.

Lucrările sunt executate de către firma Terra Building, cu asistența tehnică a Apa Canal Sibiu SA, în cadrul proiectului de modernizare Calea Dumbravii, derulat de Primăria Municipiului Sibiu.

Se vor executa cuplări ale ramurii principale PE 160 din Calea Dumbravii cu rețelele de distribuție ale  străzilor: Aron Pumnul și Anton Pann.

Apă Canal Sibiu va pune la dispoziția consumatorilor din zona afectată , apă pentru utilizare menajeră, prin intermediul unei autospeciale ce va staționa la intersecția străzilor Aron Pumnul cu Calea Dumbravii. La reluarea furnizării, este posibil ca apa să fie ușor tulbure. Relații suplimentare pot fi obținute la Dispecerat, tel. 0269/222.777

Apa Canal Sibiu SA își cere scuze sibienilor pentru disconfortul creat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus