Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Top trei cele mai mari viteze înregistrate în week-end între Sibiu și Agnita.”Drum județean confundat cu Autostrada?!”

Top trei cele mai mari viteze înregistrate în week-end între Sibiu și Agnita.”Drum județean confundat cu Autostrada?!”

Trei șoferi au fost prinși în week-end de polițiștii sibieni circulând cu peste 100 km pe oră, pe tronsoane de drum limitate la maxim 50 de km/h, între Sibiu și Agnita.

Viteza foarte mare i-a făcut pe polițiști să se întrebe dacă nu cumva au confundat DJ-ul cu autostrada?

”Nu știm, știm doar că i-am oprit la timp, iar cele 90 de zile fără condus pot fi un timp suficient pentru a-și face calculele, dacă perioada scurtă "câștigată" a meritat. Asta fără să menționăm cel mai important aspect... riscul crescut de a fi implicat într-un accident rutier. Cei trei „câștigători” în topul celor mai mari viteze înregistrate pe un drum județean (unde limita de viteză este de 50 km/h) sunt tineri, au 23 și 29 de ani și sunt din Slimnic, Roșia și Nocrich.

Cea mai mare viteză înregistrată de radar a fost 114 km/h, pe locul doi fiind 111 km/h, iar pe locul trei 109 km/h.

Mai mult decât atât, peste 78% dintre șoferii opriți de Poliție în week-end pe acest tronson de drum au fost opriți pentru viteză excesivă.

”În cadrul acțiunilor, polițiștii rutieri au aplicat 65 de sancțiuni contravenționale, din care cele mai multe (51!) pentru nerespectarea regimului legal de viteză, în 7 situații fiind aplicată și măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile (peste 50km/h față de limita maximă admisă). Alte sancțiuni au fost aplicate pentru neportul centurii de siguranță sau alte abateri și au retras 4 certificate de înmatriculare”, au transmis polițiștii sibieni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Rostogan

Acum 1 an

Multi amatori de viteze prea mari. Totusi, restrictia aia de 50 este justificata? Din ce se vede pe camera, pare o portiune de drum drept; nu se prea vad case pe marginea drumului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus