Miercuri,
10.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Un branșament electric provizoriu ce alimentează 3 blocuri îi deranjează pe locuitori: ”Mai este și aspectul estetic, contează pentru un oraș european”. Răspunsul Electrica

Un branșament electric provizoriu ce alimentează 3 blocuri îi deranjează pe locuitori: ”Mai este și aspectul estetic, contează pentru un oraș european”. Răspunsul Electrica

Un sibian care locuiește pe Calea Cisnădiei se declară deranjat de faptul că o echipă Electrica a făcut un montaj provizoriu care alimentează trei blocuri, iar la o lună după nimeni nu s-a mai interesat de lucrare.

”Acum o lună s-a întrerupt cablul subteran ce alimentează blocul în care locuiesc. Reprezentanții companiei Electrica Sibiu au trimis o echipa de intervenție pentru a constata defectul și repara. Angajații au ales o soluție temporară, aducând curent printr-un cablu de la scara A la scara B conectând cele două tablori electrice între ele. Cablul stă întins prin spatele blocului. Una dintre probleme este cu ușa de la scara A, care stă acum tot timpul deschisă. A două problemă este că la scara B ușa nu se mai poate deschide complet la 90 de grade. Mai este și aspectul estetic care cred că contează pentru un oraș european”, spune sibianul.

El susține că s-au făcut sesizări, însă fără niciun rezultat.

”La momentul respectiv, acum o lună, au declarat că este temporar și se va repara cablul subteran într-o săptămână. Au trecut patru săptămâni, iar cablul este la fel. Sunt vecini din scara A care au făcut reclamații după două săptămâni de la intervenție, dar situația nu s-a schimbat”, a mai scris sibianul.

Electrica anunță că nu se poate renunța la branșamentul provizoriu și că lucrarea se va face în perioada următoare.

”Provizoratul  este necesar deoarece există un echipament energetic defect, prin provizorat se realizează alimentarea cu energie electrică a 3 blocuri, prin urmare nu se poate renunța la el. Menționăm că repararea echipamentului se va realiza în cel mai scurt timp posibil”, susține Electrica.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Emil

Acum 1 lună

Il schimba când crapă izolația si omoară copii.

Raspunde

Nonick

Acum 1 lună

O să aibă dreptul să se plângă de aspectul inestetic când o să fie demolate toate cotețele alea de lângă bloc. Chiar mai bine, după ce pune el mâna să le demoleze.
Raspunde

Flo

Acum 1 lună

Cotetele apartin magazinelor de la parterul blocului, nu locuitorilor, si, da ar trebui demolate!
Raspunde

Emil

Acum 1 lună

Cablu electric sub scurgerea pluviala doar inginerii din Romania pot executa asemenea instalatii artizanale.
Raspunde

Justin

Acum 1 lună

Blocull ala de la cireșica chiar ca e exemplul pe viu al romanului ,spala fata ca fundul nu contează. În fata au făcut de toate și în spate zici ca ești în cel mai mizer ghetou .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus