Sâmbătă,
01.10.2022
Partial Noros
Acum
25°C

12 persoane prinse cu droguri în prima seară de Neversea

12 persoane prinse cu droguri în prima seară de Neversea

12 persoane au fost prinse cu droguri și două persoane au fost amendate după ce au băut și au făcut scandal în prima seară a festivalului Neversea, care se desfășoară pe plaja din Constanța, scrie G4Media.

Prin acțiunile desfășurate în municipiul Constanța, 12 persoane au fost oprite de structurile Ministerului Afacerilor Interne de la a mai participa la eveniment, anunță Poliția Română, vineri, într-un comunicat de presă.

În noaptea de 7 spre 8 iulie 2022, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu cei ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, au constatat 5 infracțiuni de deținere de droguri, în vederea consumului propriu și au depistat 7 persoane, dintre care 3 cetățeni bulgari, 3 cetățeni români și 1 cetățean sârb. De asemenea, au fost ridicate 2 țigări, care ar fi conținut cannabis, 5 comprimate ecstasy și o pungă transparentă, autosigilantă, care ar fi conținut substanță cristalină.

De asemenea, jandarmii din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române au efectuat 4 constatări, de deținere de droguri, în vederea consumului propriu, la punctul de acces, fiind depistate 5 persoane, dintre care 2 cetățeni israelieni, care ar fi deținut 4 țigări cu cannabis, o pungă din plastic, care ar fi conținut substanță pulverulentă albă, o pungă transparentă autosigilantă, care ar fi conținut substanță vegetală verde-oliv și 1,5 comprimate ecstasy.

Totodată, jandarmii au aplicat 2 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.100 de lei, pentru consum de băuturi alcoolice și provocare de scandal pe drumurile publice, în exteriorul locului de desfășurare a festivalului.

De asemenea, în vederea asigurării unui răspuns proactiv față de fenomenul consumului de droguri, Agenția Națională Antidrog, desfășoară activități specifice pe linia prevenirii și reducerii riscurilor asociate consumului de droguri, pe toată durata de desfășurare a Festivalului Neversea, care are loc în perioada 7 -10 iulie 2022.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus