Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Tată și fiu reținuți de poliție după ce l-au bătut împreună pe un alt bărbat, în Tălmaciu

Tată și fiu reținuți de poliție după ce l-au bătut împreună pe un alt bărbat, în Tălmaciu

Doi bărbați, tată și fiu, din Tălmaciu, au fost reținuți de poliție și sunt cercetați penal după ce l-au bătut pe un alt bărbat din localitate.

Polițiștii spun că este vorba de un conflict mai vechi între agresori și victimă. „În fapt, cei doi bărbați, în vârstă de 23 și 48 de ani, sunt bănuiți că, în cursul zilei de 5 iulie, în jurul orei 21, în timp ce se aflau pe strada Înfrățirii din orașul Tălmaciu, l-ar fi agresat fizic pe un alt bărbat, în vârstă de 26 de ani, din aceeași localitate, pe fondul unui conflict mai vechi”, arată autoritățile.

Victima a refuzat consultul unui echipaj medical.

După administrarea probatoriului în cauză, polițiștii tălmăceni i-au reținut pe cei doi, ieri, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Tălmaciu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus