Joi,
22.02.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Un bărbat din Cisnădie a plecat din Spitalul Județean și a dispărut. Polițiștii cer ajutorul sibienilor

Un bărbat din Cisnădie a plecat din Spitalul Județean și a dispărut. Polițiștii cer ajutorul sibienilor

Poliţiştii sibieni caută un bărbat în vârstă de 52 de ani, domiciliat în orașul Cisnădie, care a plecat în mod voluntar din cadrul Spitalului Clinic Județean Sibiu într-o direcție necunoscută, fără a reveni. Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

"La data de 11 iulie a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii sibieni au fost sesizați în scris de către o femeie cu privire la faptul că, la data de 7 iulie a.c., fratele său, SOLOMON NICOLAE FIRICEL, în vârstă de 52 de ani, din Cisnădie, a plecat în mod voluntar din Spitalul Clinic Judeţean Sibiu, unde era internat, fără a mai reveni la domiciliu sau la spital" anunță reprezentanții IPJ Sibiu. 

Semnalmente: înălțime 160 cm, greutate 60 de kg, ochi albaștri, păr grizonat, fir drept,  tuns scurt.

Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care bărbatul le purta în momentul plecării și nici eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această bărbat sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Berbantul

Acum 1 an

O fi fugit de nevasta!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus