Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Arad: Un portofel găsit pe stradă, care a ajuns la poliţiştii locali, ar fi conţinut droguri

Arad: Un portofel găsit pe stradă, care a ajuns la poliţiştii locali, ar fi conţinut droguri

Un portofel care ar fi fost pierdut de un cetăţean din Sri Lanka şi care a fost găsit pe stradă și predat poliției, în municipiul Arad, ar fi conţinut droguri. Substanţa aflată într-un plic a fost ridicată pentru cercetări de reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean, care îi audiază pe cei implicaţi, anunță Agerpres.

Poliţia Locală Arad a anunțat că a fost sesizată telefonic de un bărbat care a găsit un portofel pe stradă, chiar în centrul municipiului, pe bulevardul Revoluţiei.

"Un echipaj auto aflat în patrulare prin zonă a constatat că, în afara actelor de identitate ale prezumatului posesor, cetăţean străin, unul dintre compartimente conţinea un pachet învelit în folie de aluminiu ce părea suspect. Alături de arădeanul I.V., care anunţase găsirea portofelului, se afla un cetăţean srilankez care se declara prieten al deţinătorului de drept şi încerca să-l convingă pe găsitor să-i predea obiectul respectiv. În pofida insistenţelor sale, poliţiştii locali au solicitat venirea deţinătorului legal al portofelului pe care, la sosire, l-au chestionat cu privire la conţinutul pliculeţului. Reacţia de panică şi afirmaţiile precipitate referitoare la conţinutul pliculeţului ce ar aparţine unui alt compatriot au determinat solicitarea intervenţiei colegilor din Poliţia Română, ce are competenţa legală asupra drogurilor de mare risc. Sosit rapid la faţa locului, un echipaj al MAI a preluat atât obiectele, cât şi persoanele implicate în odiseea portofelului pierdut", a transmis Poliţia Locală Arad.

IPJ Arad a precizat, la solicitarea AGERPRES, că se fac cercetări cu privire la substanţa găsită, iar persoanele implicate sunt audiate. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus