Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

40 de persoane au fost evacuate din cauza unei canapele care a luat foc pe holul unui bloc de pe Henri Coandă

40 de persoane au fost evacuate din cauza unei canapele care a luat foc pe holul unui bloc de pe Henri Coandă

Noaptea trecută, în jurul orei 01:25, pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stingere, o autoscară și un echipaj SMURD pe strada Henri Coandă, pentru localizare și lichidarea unui incendiu, transmite vineri Sg. maj. Ștefan Andreea, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Cei 14 pompieri militari au evacuat peste 40 de persoane, locatari ai blocului, și au lichidat prompt incendiul care se manifesta la o canapea pe casa scării. În urma incendiului au fost afectate gemuri, dar și instalația electrică de pe casa scării. 

Echipajul de prim-ajutor, prezent la locul intervenției, a acordat îngrijiri medicale unei femei de aproximativ 65 de ani, care avea atac de panică. Aceasta a refuzat transportul la spital. Alte victime nu au fost înregistrate. 

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind foc deschis în spații închise, precizează sursa citată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus