Miercuri,
28.09.2022
Ceata
Acum
9°C

CONCURS: Turnul Sfatului și Air Sensation Festival te cheamă la zbor

CONCURS: Turnul Sfatului și Air Sensation Festival te cheamă la zbor

Avem un cadou pentru cititorii Turnul Sfatului! Împreună cu Air Sensation Festival oferim un zbor pentru două persoane cititorilor ziarului.

Ce trebuie să faci? Descarcă aplicația Turnul Sfatului, fă un printscreen aplicației și postează fotografia în comentarii, la postarea de pe pagina ziarului de Facebook. Astfel, intri în tragerea la sorți pentru a câștiga un zbor pentru două persoane cu balonul, la Air Sensation Festival. Zborul va avea loc vineri, 29 iulie, în prima parte a zilei. Concursul se încheie în data de 27 iulie, la ora 18, iar tragerea la sorți va avea loc la ora 20.

Despre aplicația Turnul Sfatului

Aplicația de mobil TS App este disponibilă atât în App Store cât și în Google Play. Prin intermediul aplicației puteți citi toate știrile publicate de ziar iar prin intermediul modulului de sesizări puteți chiar deveni reporter al ziarului. Sesizările dumneavoastră sunt verificate, documentate și publicate în ziar. Aplicația oferă utilizatorilor și notificări direct pe mobil, atunci când se petrec lucruri importante în Sibiu.

Air Sensation Festival

După ediția pilot desfășurată anul trecut, #AirSensationFestival aduce în 2022 o premieră: The world`s first Sky Party! Zeci de oameni vor urca la aproximativ 1000 de metri altitudine, în mai multe baloane cu aer cald, în timp ce un DJ de talie internațională va mixa muzică live dintr-un balon participant la zbor. Zborurile SKY Party se vor efectua vineri și sâmbătă, înainte de apusul soarelui. Echipele de baloane care vor participa la Air Sensation Festival sunt din Ungaria, Olanda, Germania, Franța, Spania, Moldova, Bulgaria și alte țări europene. Pe lângă zborurile cu balonul, la Air Sensation Festival îi mai puteți vedea live anul acesta pe Gojira & Planet H, Andre Rizo, Domino, Byron și multe alte trupe locale și din țară. Tot în cadrul festivalului se va organiza și un turneu de beach-volley. Evenimentul are loc între 28 și 31 iulie în Zona Industrială Ocna Sibiului.

UPDATE: Concursul s-a încheiat. Loredana Frățilă a câștigat un zbor cu balonul cu aer cald pentru două persoane la Air Sensation Festival. Felicitări!

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus